O-p-t-i-m-i-z-a-s-y-o-n y-o-k
ya kardeşim görmedim belki bakmadım konuya ne atar yapıyorsun şimdi işine bakArkadaş şu konuyu açmadan önce hiç mi daha önce açılan konulara bakmadın? Millet RTX 2080'de bile sorun yaşıyor. Sen diyorsun ki RX580 var bende üstelik 8 GB RAM var. Pes.
Oyun zaten sıkıntılı optimizasyon olarak yeni bir oyun olduğu için. Diğer oyunlarda FPS'in gayet iyi ve normal senin PC'de problem yok belli ki. 1-2 ay sonra optimizasyonlar düzelince oynarsın.cs valorant 200 üstü alıyorum. Şuan mafia 3 de oynuyorum onda da durum bu şekilde ne önerebilirsin?
Sanırım optimize edilmesini beklicez oyunun artık yapıcak bir şey yok üzücü bir durum.
Bunu dediğim için lütfen kusura bakmayın. RTX 2080*. Bende RX 580 kullanıyorum ancak işlemcim I5 8400 ve 16 GB Ram'e sahibim. Çok fazla sıkıntı yaşamıyorum.Millet gtx2080'de bile sorun yaşıyor.
Bakacaksın. Milletin vaktini yeme burada.ya kardeşim görmedim belki bakmadım konuya ne atar yapıyorsun şimdi işine bak
Aslında şans işi. Bende RX 580 kullanıyorum ancak işlemcim I5 8400 ve 16 GB Ram'e sahibim. Çok fazla sıkıntı yaşamıyorum.Bakacaksın. Milletin vaktini yeme burda.
yazmak istemeyen yazmaz bakmak istemeyen bakmaz cevap da yazmaz karışma konuyaBakacaksın. Milletin vaktini yeme burada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.