RX 580 sistemde Days Gone takılıyor

GoTep

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Oyunda garip bir sıkıntı var. Motor sürerken sanki ufak bir takılma oluyor gibi. Diğer sahnelerde yürürken, çatışırken bir sıkıntı yok. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Cidden bir saatten sonra çok rahatsız ediyor.

RX 580 8 GB Ryzen 5 3600 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Oyunda garip bir sıkıntı var. Motor sürerken sanki ufak bir takılma oluyor gibi. Diğer sahnelerde yürürken, çatışırken bir sıkıntı yok. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Cidden bir saatten sonra çok rahatsız ediyor.

Sürücüler güncelmi hocam?

Sürücüler güncelmi hocam?
Güncel hocam galiba oyunla alakalı yaşayan baya kişi varmış.
Kartı furmark,valley testlerine sokun bakalım sonuçlar normalse oyunun optimizasyonu biraz sıkıntılı zaten ondandır.
Normal hocam daha 2 gün önce yaptım. Diğer oyunlarda sıkıntı yok yakında AC Valhalla bitirdim RE 8 bitirdim bir sıkıntı yoktu.

Belki RAM'inden oluyor olabilir. Ben RX 570 4GB ile rahat oynuyorum. 16GB RAM'im var zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı