Bu aralar bana da yeniden başlatınca görüntü gelmiyordu ama çözdüm galiba, şu anda bir şey yok gibi. Parçalarınızı tak çıkar yapın. BIOS pilini 10 sn çıkarın, tekrar takın. Bir alternatif daha hizmetler yerinden hepsinin açık olduğuna bakın, yanlış bir şey kapanmış olabilir. Son olarak PSU besleyemiyor olabilir, bir deneyin dediklerimi.
Bu aralar bana da yeniden başlatınca görüntü gelmiyordu ama çözdüm galiba, şu anda bir şey yok gibi. Parçalarınızı tak çıkar yapın. BIOS pilini 10 sn çıkarın, tekrar takın. Bir alternatif daha hizmetler yerinden hepsinin açık olduğuna bakın, yanlış bir şey kapanmış olabilir. Son olarak PSU besleyemiyor olabilir, bir deneyin dediklerimi.
rx580 8gb modeli için en az 550 600 w öneririm. OCTT ile test yaparmısınız. Yeni sürümlerinde sıkıntı oluyor ocak şubattaki sürümlerden indirin. 2-3 dk test yapın bi sorun çıkarsa yazarsınız.
Merhaba. AMD ekran kartlarının yeni korkulu rüyası "Siyah Ekran" hatası. Bununla ilgili bir konu açma gereksinimi duydum. Türkçe kaynak oldukça az ve dar kapsamlı. Daha geniş kapsamlı olarak bu konuyu açıyorum Öncelikle hatamız bu: Kendi yaptığım, benim sorunumu çözen, başka AMD kart...