RX 580 vs GTX 1060

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    69
Bütçe sıkıntınız yoksa RTX 2080 Ti alabilirsiniz. Dediğiniz şey buna geliyor. Neden aynı performansı sağlayan iki ürün arasından ucuz olanını tercih etmeyesiniz? Performans olarak eşit kartlar. Ben ucuz olanı alıp geçiyorum, kalan parayı sistemime yatırıyorum.
Bir de RX 570 1080P ayarlar için günümüzde yeterli mi?
Fazlasıyla.

RX 580 daha mantıklı.
Merhaba arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi bu hafta sonu PC toplayacağım bütçe sıkıntısı yok sadece iki ekran kartı arasında kaldım.
RX 580 8 GB / GTX 1060 6 GB
Bir de RX 570 1080P ayarlar için günümüzde yeterli mi?
Tabii ki yeterli.

Bütçe sıkıntınız yoksa RTX 2080 Ti alabilirsiniz. Dediğiniz şey buna geliyor. Neden aynı performansı sağlayan iki ürün arasından ucuz olanını tercih etmeyesiniz? Performans olarak eşit kartlar. Ben ucuz olanı alıp geçiyorum, kalan parayı sistemime yatırıyorum.

Fazlasıyla.
Yani sende ne alemsin bütçe sıkıntısı yok derken aradaki farkı verecek kadar yok yani.
Oha ne kadar düşmüş rx590 öyle. Param olsa da alsam be.
Zaten vatanda şuan indirim var 1060 6 GB MSI var o fiyata
İkisi arasında kalmayın indirim bitmeden bu ürünü alın geriye kalan donanımları kalan bütçeye göre şekillendirirsiniz.
Sapphire RX590 NITRO+ SE
Tamam güzelde peki bu Nıtro SE nin soğutması nasıl AMD biraz fazla ısınıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı