RX 580 yükseltmeye değer mi?

Ronin Algos

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070Super R7 5800X3D ROG X570 2X16 Corsair Vengeance 3200mHz
Merhaba GTX 750 Ti'dan RX 580 8 GB geçeceğim 2. el temiz olmasına bakacağım ancak sizce değer mi?

Bir sorum daha var 300 watt PSU'm var yeterli mi yoksa PSU da değiştirmeli miyim? PSU markasını bilmiyorum etiketini sökmüştüm uzun zaman önce, eğer kullanmışlığı olan varsa hazır sistem Xcellerator 270 Casper'in hazır sistemlerinden 2016'dan kalma ama 6.nesil işlemcim var araştırdım bulamadım PSU'yu.

İşlemci: i7 6700.
Ekran kartı: GTX 750 Ti Windforce 2 GB.
RAM: 16 GB Crucial 2133MHz CL15.
Anakart: H110M-D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sınırda bir kart bence. Ne sevindirir ne üzer, sadece idare eder.

6 ay önce söz konusu kartın olduğu sistemi satıp 3060TI li bir sisteme geçtim.

Bu arada psu da lazım. Bence de komple sistemi yenile, imkan varsa tabi.

Bende gpu yükseltmeyi düşündüm ama anakartta sıkıntılıydı. Kasanın bağlantıları da sıkıntılıydı. Uğraşmamak için sattım, sıfır sistem aldım tertemiz.

Çok sınırda bir kart bence. Ne sevindirir ne üzer, sadece idare eder.

6 ay önce söz konusu kartın olduğu sistemi satıp 3060 Ti'li bir sisteme geçtim.

Bu arada PSU da lazım. Bence de komple sistemi yenile, imkan varsa tabii.

Bende GPU yükseltmeyi düşündüm ama anakartta sıkıntılıydı. Kasanın bağlantıları da sıkıntılıydı. Uğraşmamak için sattım, sıfır sistem aldım tertemiz.

Yeni PC almam imkansız diyebilirim yıllardır dokunmadım en ufak upgrade bile yapmadım zaten 750 Ti kartını bir arkadaşım 2017 yılında Almanya'dan alıp getirmişti çok ucuza.

Yeni PC almam imkansız diyebilirim yıllardır dokunmadım en ufak upgrade bile yapmadım zaten 750 Ti kartını bir arkadaşım 2017 yılında Almanya'dan alıp getirmişti çok ucuza.

O PSU tahminimce C4'ten farksız eskimiş bir şeydir özellikle de RX 580 için kesinlikle değişmesi lazım istisnasız yetmez ve kaliteli bilindik marka olmalı. GTX 750 Ti'dan RX 580'e geçişte performans gözle görülür şekilde uçacaktır yani tahminimce %200'den fazla ama kartın eski olduğunu değiştirmiyor tabii. Asıl sorunuza gelirsek yükseltmeye değer.

O PSU tahminimce C4'ten farksız eskimiş bir şeydir özellikle de RX 580 için kesinlikle değişmesi lazım istisnasız yetmez ve kaliteli bilindik marka olmalı. GTX 750 Ti'dan RX 580'e geçişte performans gözle görülür şekilde uçacaktır yani tahminimce %200'den fazla ama kartın eski olduğunu değiştirmiyor tabii. Asıl sorunuza gelirsek yükseltmeye değer.

Kesinlikle haklısınız zaten PSU dış metal kaplamasında bile 40-45 derece sıcaklık hissettiriyor elle dokununca bile, konu açtım ama onay bekliyor hocam bilgili iseniz PSU konusunda uygun fiyatlı güzel bir şeyler önerebilir misiniz buradan.

Kesinlikle haklısınız zaten PSU dış metal kaplamasında bile 40-45 derece sıcaklık hissettiriyor elle dokununca bile, konu açtım ama onay bekliyor hocam bilgili iseniz PSU konusunda uygun fiyatlı güzel bir şeyler önerebilir misiniz buradan.

Sıfır istiyorsanız Bu veya Bu iyidir. 2. Elde ise Bunu ve Bunu buldum. 2. Eldekiler sadece önerimdir tüm sorumluluğu size ait. PSU satın alırken uygun fiyatlı arayışına girmeyin tüm sisteminize elektrik verecek şeyin kesinlikle kaliteli olması şart olmalı bu çok önemli bir konudur.

Son düzenleme:
Sıfır istiyorsanız Bu veya Bu iyidir. 2. elde ise Bunu ve Bunu buldum. 2. eldekiler sadece önerimdir tüm sorumluluğu size ait. PSU satın alırken uygun fiyatlı arayışına girmeyin tüm sisteminize elektrik verecek şeyin kesinlikle kaliteli olması şart olmalı bu çok önemli bir konudur.

Fiyat çok dert etmiyorum sıfır 500watt 80+ zaten 580'i besler iyi dediklerin arasından karar vereceğim 2.elden alıp işi riske atamam. Teşekkürler bilgi için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı