Ya arkadaşım siz nesiniz anlamadım

Şaka mısınız?
Kâhin misiniz bilmeden kötülediğimi biliyorsunuz?
@Silinen üye @serhanxxx5
Kim bilmeden kötülüyo? Senin saçının teli kadar ekran kartı aldım ben.
@Silinen üye Sen kullandın diye HIS iyi mi oluyor kardeşim açıklar mısın?
Asıl bizim milletimizde şöyle bir şey var. Ben bunu kullandım bu çalışıyor bu kesin iyi. Gelip bunu Everest, Frisby, James Donkey alanlar söylüyordu en son. Sen kullanınca iyi olmuyor kardeşim. Senin kullanman alınmayacak bir marka olmasını değiştirmiyor. Şahsen ne öneririm ne de kullanırım. Ha aldığında illa sorun yaşarsın diye bir şey yok. Ama güvenmediğim bir markaya o parayı emanet etmem. Sonçta 1000-1500 TL veriyorsun.
Ben her zaman MSI, Asus, Gigabye, Evga öneririm. Kimseye Sapphire felan önermem. Neden? Çünkü kullanmadım. Benim önermemem veya kullanmamam kötü olduğu anlamına gelmez. Gayet iyi bir marka gibi "GELİYOR" Geliyor dedim çünkü ben kullanmadım. Kullanmadığım bir şeyi de önermem. Ha benim kullanmam iyi olduğu anlamına gelmez ama tecrübe etmiş olurum. İnsanlara önerebilirim en azından. Ben demekki kullandım veya tecrübe ettim ki önermiyorum veya ne olduğunu biliyorum ki önermiyorum.
Şöyle bir düşün cidden, kendine alsan HIS alır mısın? Almazsın %100. Tartışmasız hem de. Şimdi burda bize fanboy diye atıp tutuyor kendisi de almıyor ama