RX 580'de soğutması en iyi olan marka

• Konuyu başlatan sekect
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 5.885
Ben nitro+ se modelini kullanıyorum soğutması güzel 75 dereceye ayarlı auto ayarda ona göre soğutuyor fan sesini %50 hizi geçip döndüğünde duyuyorsun o hizin altinda pek az sesi. Bir de oyundan oyuna kasa içi hava akışına göre değişir bu ısı ve ses durumu

GPU : Sapphire RX 580 Nitro+ OC Special edition V1
1440p oyun ayarları ultrada "Tekken 7"
1080p çözünürlüğe göre yüksek ısı değeri bekliyordum oysa;
Monitör 2880p 5120x2880 çözünürlük değeri.
Oyun 1440p 2560x1440 çözünürlük değeri.
GPU sıcaklığı(ısınma değeri) 64° Santigrat dereceyi buldu.

Türkiye'de bilinmiyor diye hemen kötü demeyin. Başka bir konuda da bir arkadaş bilmediği için Evga'ya kötü diyordu.
Siz hiç HIS ekran kartı kullandınız mı? Ben çok kullandım ve bilmeden yorum yaptığınızı hemen anladım :)
"SiZ sAnMaK bEn DuYmAmAk HıS, aMa AsLıNdA oLmAk BeN bİlMeK hIs."
Bilmediğim için kötü dediğimi mi sanıyorsunuz cidden ya :) Hey Allah'ım ya.
Servis kalitesi bile belli değil markanın. Kimse tercih etmiyor. Normal olarak da kaliteli olduğu söylenemez. HIS tercih etmem şahsen.
Ayrıca siz kullandığınızda sorun çıkarmayınca o iyi olmuyor haberiniz olsun.

HIS aynı Sapphire gibi AMD'nin partner markalarından biridir. ICEQ modeli de bir çok bilinen markaların giriş modellerinden iyidir. Tek sıkıntı satış sonrası destek kalitesi ne durumda, servis sağlayıcısı var mı o konularda bir fikrim yok.

Teşekkürler sonunda tecrübeli birisi çıktı :)
Hocam konuyu açan arkadaş satış sonrası desteği değil de soğutması en iyi olan markaları öğrenmek istiyor hepsi bu...
Burada insanlar sadece bilgi alabilmek için konu açıyorlar ben de bu konuda tecrübem ve bilgim olduğu için cevap yazdım.
Bazı insanların sebepsiz yere bilmediği markaları kötülemeleri gerçekten çok garip.Üstelik bunu yaparken sataşma şeklinde ve alaycı bir üslup ile cevap vermelerinden anladığım tek şey egolarını tatmin etmek istemeleridir.

Teşekkürler sonunda tecrübeli birisi çıktı :)
Hocam konuyu açan arkadaş satış sonrası desteği değil de soğutması en iyi olan markaları öğrenmek istiyor hepsi bu...
Burada insanlar sadece bilgi alabilmek için konu açıyorlar ben de bu konuda tecrübem ve bilgim olduğu için cevap yazdım.
Bazı insanların sebepsiz yere bilmediği markaları kötülemeleri gerçekten çok garip.Üstelik bunu yaparken sataşma şeklinde ve alaycı bir üslup ile cevap vermelerinden anladığım tek şey egolarını tatmin etmek istemeleridir.
Ben HIS markalı ekran kartı kullanmıştım 2 yıl önce modelini unuttum ama gayet güzeldi. bizim milletimizde şu var aaa ejderha hemen almalıyım en pahalısı en iyisidir. gibi gibi diyor milletimiz ve bu sayede Çin'deki firmaları kötülüyorlar kısacası fanboyluk yapıyorlar.

Ya arkadaşım siz nesiniz anlamadım :D Şaka mısınız?
Kâhin misiniz bilmeden kötülediğimi biliyorsunuz? @Silinen üye @serhanxxx5
Kim bilmeden kötülüyo? Senin saçının teli kadar ekran kartı aldım ben.
@Silinen üye Sen kullandın diye HIS iyi mi oluyor kardeşim açıklar mısın?
Asıl bizim milletimizde şöyle bir şey var. Ben bunu kullandım bu çalışıyor bu kesin iyi. Gelip bunu Everest, Frisby, James Donkey alanlar söylüyordu en son. Sen kullanınca iyi olmuyor kardeşim. Senin kullanman alınmayacak bir marka olmasını değiştirmiyor. Şahsen ne öneririm ne de kullanırım. Ha aldığında illa sorun yaşarsın diye bir şey yok. Ama güvenmediğim bir markaya o parayı emanet etmem. Sonçta 1000-1500 TL veriyorsun.
Ben her zaman MSI, Asus, Gigabye, Evga öneririm. Kimseye Sapphire felan önermem. Neden? Çünkü kullanmadım. Benim önermemem veya kullanmamam kötü olduğu anlamına gelmez. Gayet iyi bir marka gibi "GELİYOR" Geliyor dedim çünkü ben kullanmadım. Kullanmadığım bir şeyi de önermem. Ha benim kullanmam iyi olduğu anlamına gelmez ama tecrübe etmiş olurum. İnsanlara önerebilirim en azından. Ben demekki kullandım veya tecrübe ettim ki önermiyorum veya ne olduğunu biliyorum ki önermiyorum.
Şöyle bir düşün cidden, kendine alsan HIS alır mısın? Almazsın %100. Tartışmasız hem de. Şimdi burda bize fanboy diye atıp tutuyor kendisi de almıyor ama :)

Asıl bizim milletimizde şöyle bir şey var. Ben bunu kullandım bu çalışıyor bu kesin iyi. Gelip bunu Everest, Frisby, James Donkey alanlar söylüyordu en son. Sen kullanınca iyi olmuyor kardeşim. Senin kullanman alınmayacak bir marka olmasını değiştirmiyor. Şahsen ne öneririm ne de kullanırım. Ha aldığında illa sorun yaşarsın diye bir şey yok. Ama güvenmediğim bir markaya o parayı emanet etmem. Sonçta 1000-1500 TL veriyorsun.
Ben her zaman MSI, Asus, Gigabye, Evga öneririm. Kimseye Sapphire felan önermem. Neden? Çünkü kullanmadım. Benim önermemem veya kullanmamam kötü olduğu anlamına gelmez. Gayet iyi bir marka gibi "GELİYOR" Geliyor dedim çünkü ben kullanmadım. Kullanmadığım bir şeyi de önermem. Ha benim kullanmam iyi olduğu anlamına gelmez ama tecrübe etmiş olurum. İnsanlara önerebilirim en azından. Ben demekki kullandım veya tecrübe ettim ki önermiyorum veya ne olduğunu biliyorum ki önermiyorum.
Şöyle bir düşün cidden, kendine alsan HIS alır mısın? Almazsın %100. Tartışmasız hem de. Şimdi burda bize fanboy diye atıp tutuyor kendisi de almıyor ama :)
Bende alsın demedim arkadaşım markayı kötüleme gibi bi haddiniz yok gidip kullan sonra konuş ne dersin?
Almam için neden yok çünkü çoktandır aldım ekran kartımı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı