RX 590 CS:GO Takılma Sorunu

yh57

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün CS:GO oynarken dikkatimi bir şey çekti. Rekabetçi modunda bilgisayar arada ani takılmalar yaşıyor ve sistemi alalı 1,5 ay oldu. Battlefield 1 de ise aynı sorunla karşılaşmıyorum fakat CS:GO'da FPS düşmüyor ama oyunda bir takılma hissi oluyor. MSI Afterburner ile gerekli sıcaklık kontrollerini yaptım. Ekran kartı 60-65 işlemci ise 55-60 arası sıcaklıktaydı. Sebebini bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

İşlemci: Ryzen 5 2600

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör'de FreeSync özelliği varsa kapamayı deneyin. Çünkü ben açtığımda Ekran Hertz'i 144'den 50'lere düşüp tekrar yükseliyordu anlamadığım bir şekilde. FPS aynı ama Görüntü baya bi takılıyordu.

Problem virüs olabiliri mi? 2 hafta önce gezginlerden TS3 indirmiştim.
Virüsten değildir muhtemelen SSD'den kaynaklanıyor olabilir HDD kullanıyorsan. Senin yine de içinin rahat olması açısından virüs taraması yaptır derim derin tarama ama 2 saat sal bilgisayarı.
Oyun içinde disk kullanımı %100 oluyorsa büyük ihtimal virüs dür. Gezginler şu ana kadar gördüğüm en güvensiz sitelerden.
Adamlar zaten diyor virüs bulaşırsa kullanıcı sorumludur :D .

Virüsten değildir muhtemelen SSD'den kaynaklanıyor olabilir HDD kullanıyorsan. Senin yine de içinin rahat olması açısından virüs taraması yaptır derim derin tarama ama 2 saat sal bilgisayarı.

Adamlar zaten diyor virüs bulaşırsa kullanıcı sorumludur :D .
Bilgisayarda SSD ve HDD var evet. Bilgisayarda virüs programı yok fakat Windows defender ile 1 2 saat önce tarama yapmıştım ve virüs çıkmamıştı. Ancak güvenemiyorum, yetersiz olduğunu söyleyenler var.

Bilgisayarda SSD ve HDD var evet. Bilgisayarda virüs programı yok fakat Windows defender ile 1 2 saat önce tarama yapmıştım ve virüs çıkmamıştı. Ancak güvenemiyorum, yetersiz olduğunu söyleyenler var.
Sen Windows Defender gibi basit bir programla deneme en iyisi git Norton ya da avastı kur öyle bir tarama yap benden söylemesi Microsoft'un ipiyle kuyuya inilmez :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı