RX 590 Fatboy Kapanma Sorunu

Kapanıyor mu yoksa reset mi atıyor ? Önceki ekran kartınızı neden iade etmiştiniz ?
Sadece ekran kartı kendini kapatıyor fanları duruyor görüntü gidiyor monitörde dcden arkadaşların sesi filan geliyor ama iade ettiğim ekran kartıda fatboy aynı problem yüzünden iade ettim
Hocam oyun içi sıcaklık değerlerini atabilir miniz?
max 75 80 maximumu oda

Sadece ekran kartı kendini kapatıyor fanları duruyor görüntü gidiyor monitörde dcden arkadaşların sesi filan geliyor ama iade ettiğim ekran kartıda fatboy aynı problem yüzünden iade ettim

max 75 80 maximumu oda
Rica etsem güç kaynağınızın modelini verir misiniz ? Birde güç kaynağınızın fanı dönüyor mu kontrol edin.

Merhabalar. Evet başlıktaki ekran kartını kullanıyorum ve dediğiniz sıkıntıyı yaşıyordum. Siyah ekran ve WattMan hataları ile baya uğraştım. Öncelikle bu kart namı diğer alev topu. Ayrıca aynı sorun gibi gözükse de farklı nedenlerden de olabilir fakat ben size nasıl çözdüğümü anlatayım. Ekran kartı için şu an kullandığınız sürümü DDU programı ile kaldırarak 20.4.2 sürümünü kurun. Sonra Radeon programından yapacağımız ayarların sıfırlanmaması için görsele eklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatın. Kullandığım Radeon ayarlarını görsele ekledim aynısını yapıp deneyebilirsin. İnşallah sizde de çözüm olur. Görselde güç limiti değeri gözükmemiş. Güç limitini -5 olarak ayarladım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 3.PNG
    Ekran Alıntısı 3.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 15.PNG
    15.PNG
    68,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 18.PNG
    18.PNG
    68,5 KB · Görüntüleme: 39
Rica etsem güç kaynağınızın modelini verir misiniz ? Birde güç kaynağınızın fanı dönüyor mu kontrol edin.
Fsp hydro 600w ilk aldıgım güç kaynağınıda iade etmiştim para iadesi yaptılar araştırıp bu modeli aldım bende
Merhabalar. Evet başlıktaki ekran kartını kullanıyorum ve dediğiniz sıkıntıyı yaşıyordum. Siyah ekran ve WattMan hataları ile baya uğraştım. Öncelikle bu kart namı diğer alev topu. Ayrıca aynı sorun gibi gözükse de farklı nedenlerden de olabilir fakat ben size nasıl çözdüğümü anlatayım. Ekran kartı için şu an kullandığınız sürümü DDU programı ile kaldırarak 20.4.2 sürümünü kurun. Sonra Radeon programından yapacağımız ayarların sıfırlanmaması için görsele eklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatın. Kullandığım Radeon ayarlarını görsele ekledim aynısını yapıp deneyebilirsin. İnşallah sizde de çözüm olur. Görselde güç limiti değeri gözükmemiş. Güç limitini -5 olarak ayarladım.
evet bunu ayarları yaptım ama sıfırlandı sürekli. '' Ekran kartı için şu an kullandığınız sürümü DDU programı ile kaldırarak 20.4.2 sürümünü kurun '' bunu nasıl yapacağım bilgi verir misin ?

FSP Hydro 600W ilk aldıgım güç kaynağınıda iade etmiştim para iadesi yaptılar araştırıp bu modeli aldım bende.

Yazdığınızı yeni idrak edebildim. Furmark indirip ekran kartınızın sıcaklığını anlık test edin. Eğer dediğiniz gibiyse ve sadece ekran kartının fanları dönmüyor ve sistem hala çalışıyorsa iade edin ve AMD ekran kartından uzak durun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı