RX 590 ile Mining'e başlamak

Méticuleux

Kilopat
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
444
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evimdeki bilgisayarda mining yapmak istiyorum. "tek kartla yapılmaz, değmez" vs diyenler yüzünden daha önce araştırmaya bile yeltenmedim. Forumda yapan arkadaşları görünce işin aslının öyle olmadığını anladım.

İnternet bu konuda tam bir bilgi çöplüğü haline gelmiş. Tek kartla mining yaparken nelere dikkat etmeli, nasıl yapılmalı tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.

Ekran kartım: RX 590. gerçekten tek kartla yapmaya değmez mi yoksa kar elde edebilir miyim?
 
Özet geçersem kazdığın ethereum bir havuzda birikiyor ve ödeme limitine ulaştığın zaman sistem otomatik olarak belirttiğin cüzdana gönderiliyor. Hemen hemen her kartla Ethereum kazılabilir ve kâr yapılabilir, elektrik faturası da aman aman gelmez.
Hocam bana laf attınız anladım da ben öyle çok aşırı derecede etki eder demek istememiştim :D Bir nebze de olsa etki edecektir faturaya.
 
Ahh şu Ethereum bir kuvvetli bir şekilde değer kaybetse Miningciler kendine giyecek don bulamayacak.
Değer kaybetmez, kaybedemez. Miningicler en fazla ekran kartlarını satar kurulan rig'in en azından zararını çıkarmış olur, değer kaybetse bile eninde sonunda yükseleceği için bir yatırım yapılmış olur.
Hocam bana laf attınız anladım da ben öyle çok aşırı derecede etki eder demek istememiştim :D Bir nebze de olsa etki edecektir faturaya.
Hayır çok etki etmiyor.
vs.PNG
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Bir de sormak istediğim şu, mining esnasında kart çok ısınıyor mu? Dahili soğutması yeterli olur mu ekstradan bir şeyler yapmak gerekir mi?
 
Yaparsın, şu haliyle voltaj ve frekans ayarlarını yapmak gerekecek. Hem sıcaklıklar düşük hem de kazanç iyi olacaktır. Düzenli çalışırsa ayda kemiksiz 600-700 TL'yi cebine sokarsın elektriği de ödeyip. İstersen 10 gün yap, para paradır. 4 GB çetesinin ağlaklığını takmana gerek yok. Şu konular da faydalı olur.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı