RX 590 Isınma Sorunu

4khan

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2019
Mesajlar
25
Arkadaşlar ben sistemi 3 gün önce topladım. Ama biraz ısınıyor gibi nedeni ne olabilir. Oyuna girdiğim zaman bu derecede.
AMD Ryzen 5 2600X
AMD RX 590
Gigabyte B450M gaming X
sda.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bende de aynı sorun vardı sıcaklık PUBG'de 80 görüyordu çözümü su; ekran kartını aç macunu temizle kaliteli bir macun ortasına çok az bir miktar damlat ve açarken göreceksin üzerince yapışkan pedler var onları kontrol et benımkıler yanlara kaymıstı bazıları normalde ustun de olması lazım. Ve bunu yap farka sende ınanmayacaksın. Derecen 55 düşecek en fazla ful ayarda 70 görür. Bir de kasanı açık bırak o kasa fazla hava almaz aynısı var bende de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
dostum bende de aynı sorun vardı sıcaklık pubg de 80 görüyordu çözümü su; ekran kartını aç macunu temizle kaliteli bir macun ortasına çok az bir miktar damlat ve açarken göreceksin üzerince yapışkan pedler var onları kontrol et benımkıler yanlara kaymıstı bazıları normalde ustun de olması lazım ..ve bunu yap farka sende ınanmayacaksın .. derecen 55 düşecek en fazla ful ayarda 70 görür...birde kasanı açık bırak o kasa fazla hava almaz aynısı var bendede..
Merhaba, acaba hangi macunu kullandığınızı öğrenebilir miyim? Bende de 590 pulse modeli varda aynı dertten muzdaribim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı