RX 590 mı, GTX 1660 Ti mı?

Rakip kartlar bile değil 1660ti nin fiyatı ve performansı çok daha fazla.

Eğer sistemi almadıysanız daha iyi bir kasa tercih edebilirsiniz, örneğin: CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
İşlemciyi de bütçeniz var ise 1350 TL'ye R5 3600 bulabilirsiniz. Yoksa 850 TL'ye R5 2600 almak da çok iyi.
R5 3600 alabilirim ama bana ne gibi yararı olabilir?
Bi de R5 3600 alsam işlemci fanı almama gerek var mı yoksa içinden çıkan yeter mi?

Tek çekirdek performansı çok daha iyi, daha iyi FPS'ler alabilirsiniz. Bunun yanında çoklu çekirdekte de artış var. Bütçeniz yeterliyse alın fakat 3. nesil Ryzen kullanabilmek için anakartın son BIOS update'i yapılması gerekli. Alacağınız yerle iletişime geçip yaptırabilirsiniz. Kasayı da dediğim gibi değiştirirseniz iyi olur. Cooler Master MB511 ya da Corsair Spec Delta alabilirsiniz.

Tek çekirdek performansı çok daha iyi, daha iyi FPS'ler alabilirsiniz. Bunun yanında çoklu çekirdekte de artış var. Bütçeniz yeterliyse alın fakat 3. nesil Ryzen kullanabilmek için anakartın son BIOS update'i yapılması gerekli. Alacağınız yerle iletişime geçip yaptırabilirsiniz. Kasayı da dediğim gibi değiştirirseniz iyi olur. Cooler Master MB511 ya da Corsair Spec Delta alabilirsiniz.
eğer kasayı alırsam itopya da alabileceğim bütçe sınırını geçiyor.Kasayı deşiştirmezsem psu besleyemez mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı