RX 590 mı, GTX 1660 Ti mı?

İşlemciyi 250 TL farkla R5 3600 yapın, ekran kartını 471 TL farkla 1660Ti yapın. HDD'i çıkartın 240 GB SSD kalsın yetmez dersen 480 GB yap SSD'yi 5100 TL eder. Çok daha uyguna geliyor, hem 16 GB RAM alıyorsun hem de R5 3600. Ekran kartı soğutması da daha iyi olur. Bunu tercih et.

İşlemciyi 250 TL farkla R5 3600 yapın, ekran kartını 471 TL farkla 1660Ti yapın. HDD'i çıkartın 240 GB SSD kalsın yetmez dersen 480 GB yap SSD'yi 5100 TL eder. Çok daha uyguna geliyor, hem 16 GB RAM alıyorsun hem de R5 3600. Ekran kartı soğutması da daha iyi olur. Bunu tercih et.
Gigabyte ın soğutması Asus dan daha mı iyi?
Bi de cpu nun kendi işlemci fanı yeter mi almama gerek var mı?

@Raionxx Asus derken? V-4 özelleştirmesinde 1660Ti olarak sadece MSI ürünleri bulunuyor, MSI Armor var en ucuz. Armor'un soğutması da çok iyi değil. MSI'ın en giriş seviye modeli. CPU fan'ı yeterli eğer OC falan yapmayacaksanız.
pardon msi yazıcaktım oc yapmıyacağım.
Anakartı bunla değiştiriceğim ilerde ram takviyesi yapabilirim MSI B450M PRO-VDH PLUS 3466MHz(OC) Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
bi de anakartın bios güncellemesini yapmamı önermiştiniz demi?

Bu kadar leş bir sistem görmedim.
SU650 kronik sıkıntılı bir SSD.
GTX1080 yerine RTX2060 alınır o paraya. Üstelik blower fan, para verilmez.
B450 yerine B350 anakart alınmaz.
1080 takıp 500W sertifikası dahi olmayan PSU ile leş bir kasa. Mükemmelsiniz başarılarınızın devamı dilemiyorum. Uzak durun.
@Raionxx direk sistemi 3600 ile alırsanız İtopya kendisi yapar, sizin yapmanıza gerek yok BIOS güncellemesini. Bu arada arkadaşın attığı leş sisteme de sakın bakmayın.

Bu kadar leş bir sistem görmedim.
SU650 kronik sıkıntılı bir SSD.
GTX1080 yerine RTX2060 alınır o paraya. Üstelik blower fan, para verilmez.
B450 yerine B350 anakart alınmaz.
1080 takıp 500W sertifikası dahi olmayan PSU ile leş bir kasa. Mükemmelsiniz başarılarınızın devamı dilemiyorum. Uzak durun.
@Raionxx direk sistemi 3600 ile alırsanız İtopya kendisi yapar, sizin yapmanıza gerek yok BIOS güncellemesini. Bu arada arkadaşın attığı leş sisteme de sakın bakmayın.
bi an arkadaşın yazdığı sistem düşündürdü ama anakart ve PSU ya bakınca bende vazgeçtim.

Bir an arkadaşın yazdığı sistem düşündürdü ama anakart ve PSU'ya bakınca bende vazgeçtim.
Tek anakart ve PSU değil. Attığı ekran kartı Blower, onun yerine aşağı yukarı benzer fiyatta RTX2060 bulunuyor. Depolamayı sadece 120 GB SSD koymuş o da kronik sorunlu ürün. Kasa desen berbat. Leş gibi sistem. Dediğim gibi attığım sistem üzerinde özelleştirme yaparak alın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı