RX 590 mı RX 5500 XT mi?

RX 590 önermiyorum, hele ki XFX Fatboy. Size önerim 5500 XT 8GB almanız. VRAM sorun olmayacaksa 1650S de öneririm. RX 590 yüksek TDP değerine sahip ve biraz daha eski bir kart. Sıfır alinacaksa önermiyorum.

Tamam, mantıklı olacaktır. Hayırlı olsun şimdiden. :)

Saolasın hocam.

Saphirre AMD tarafında en çok sorun çıkartan markadır AMD alacaksanız uzak durmanızı öneririm ben.

Yani ben NVIDIA'da idim ancak ekran kartı güncellenirken sorun çıkartıyordu desteklendiği halde bende AMD'ye yönelmek istedim.Biraz eskiydi ama desteklediği halde güncellememesi sinirimi bozdu Asus olduğu halde.

RX 500 serisinin en güçlü kartı, RX 5000 serisinin en güçsüz kartından daha güçsüz. İlginç.

5500 XT aslında oldukça güzel bir kart ama bir şekilde hem AMD 500 kullanıcılarının hem de Nvidia kullanıcılarının baskısından kurtulamadı. Watt başına verdiği FPS'de çok iyi olması, ısınması, güç tüketimi, performansı vb. çok güzel bir model ve oldukça sorunsuz. Böyle yeni ve güzel bir kartın Türkiye piyasasında pek anılmaması üzücü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı