RX 590 monitör No signal hatası

FerDeLanc£

Centipat
Herkese Merhaba. İlginç olduğunu düşündüğüm bir problemi yazmak istiyorum. Öncelikle sistemimden bahsedeyim
B450 M V2 Pro
Ryzen 5 3600
Sapphire RX590 Nitro + s. E
LG MK400H b 21.5” SSD aklıma gelmiyor 2x8 GB Corsair RAM
Problem şu ilk 9 ay problem olmadan kullandım mayıs ayının sonunda güç düğmesine bastıktan sonra tüm donanımlar çalışırken monitör no signal deyip kapanıyordu. RAM'leri çıkartıp taktım yine fayda etmedi sorun ekran kartındadır deyip servise gönderdim servisten ekran kartında bir problem olmadığı söylendi. Sonrasında ekran kartını servisten aldıktan sonra evde taktım bu sefer çalışmaya başladı 3 ay sorunsun kullandım fakat şimdi yine aynı hatayı alıyorum ve şunu söylemek isterim her iki seferde de anakartta EZ Debug kısmımda CPU ışığı yanıyordu. Bu hatayı en son aldıktan sonra kasayı evdeki televizyona bağladım televizyon görüntüyü verdi sonda monitörü uyduya bağladım monitör de görüntüyü verdi ama ne olur olmaz diye monitörü servise gönderdim ve durumu kime anlatsam çözümü bırakın hala problemi anlayamadım. Bilgisi veya tecrübesi olan biri beni aydınlatırsa çok mutlu olurum teşekkürler

Şu an görüntü alabiliyor musunuz? Bilgisayarı açarken görüntü gelmiyor mu yoksa bilgisayar açık ve görüntü varken bir anda siyah ekran mı oluyor? Ayrıca kullandığınız PSU modeli nedir?

Monitör kablosunu doğru yere taktığınıza emin misiniz?
Evet ve 3 farklı kablo ile denedim olmadı
Şu an görüntü alabiliyor musunuz? Bilgisayarı açarken görüntü gelmiyor mu yoksa bilgisayar açık ve görüntü varken bir anda siyah ekran mı oluyor? Ayrıca kullandığınız PSU modeli nedir?
Şu an görüntü ekran hiç açılmıyor ve rampage x horse 600w
ekranınız kitleniyormu, gidip bir daha gelmiyor mu?
Hiç açılmıyor sanki veri almıyormuş gibi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı