Çözüldü RX 590 no signal hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önce de konu açmıştım en son Windows 11 24.7.1 driver indirip Max gücü -8 yapıp sorunu çözmüştüm. 2 hafta şehir dışındaydım eve gelip bilgisayarı açtığımda aynı sorun devam ediyor. Oyun açınca yük altına girince hemen no signal yazıyor. Yardım edebilir misiniz?
Sistem: Ryzen 5 2600.
MSI Armor RX 590.
8 GB RAM.

Çözüm
Tamam, şimdi bu ekran kartının güç girişlerini sağ sol yer değiştirin, sıkıca oturtun tekrar FurMark testi yapın.
Şimdi o durum şöyledir, önceki teste kart daha fazla ısınması gerekirken frekans kıstığı için 83 derecede kalıyordur, o yüzden fark anlaşılmıyor, sıcaklık farkını Valorant net olarak gösteriyor.

Şu an FurMark sıcaklığı da kasa hava akışından kaynaklı yüksek çıkıyor olabilir.

Şimdi o durum şöyledir, önceki teste kart daha fazla ısınması gerekirken frekans kıstığı için 83 derecede kalıyordur, o yüzden fark anlaşılmıyor, sıcaklık farkını Valorant net olarak gösteriyor.

Şu an FurMark sıcaklığı da kasa hava akışından kaynaklı yüksek çıkıyor olabilir.

Tamamdır teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı