Çözüldü RX 590 no signal hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önce de konu açmıştım en son Windows 11 24.7.1 driver indirip Max gücü -8 yapıp sorunu çözmüştüm. 2 hafta şehir dışındaydım eve gelip bilgisayarı açtığımda aynı sorun devam ediyor. Oyun açınca yük altına girince hemen no signal yazıyor. Yardım edebilir misiniz?
Sistem: Ryzen 5 2600.
MSI Armor RX 590.
8 GB RAM.

Çözüm
Tamam, şimdi bu ekran kartının güç girişlerini sağ sol yer değiştirin, sıkıca oturtun tekrar FurMark testi yapın.
Videoları da var, çok basit kartın arkasındaki 4 vidayı sökünce öndeki soğutucu kısmı komple çıkıyor.

Sonra eski macunu peçece ile temizleyip, yeni macundan 2 mercimek büyüklüğünde ortaya sıkıp kapatacaksınız.

Tamamdır sipariş ettim teşekkür ederim.

Rica ederim.

Kartın termal macununu kendiniz değiştirirseniz ısınma sorunuda biraz düzelir.

Bunu kullanabilirsiniz.

Hocam bu termal macunu işlemci içinde kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
Tamam, şimdi bu ekran kartının güç girişlerini sağ sol yer değiştirin, sıkıca oturtun tekrar FurMark testi yapın.
Hocam,
Nasıl anladığınızı sormayacağım çünkü cevabınızı anlayabileceğimi sanmıyorum ama çok merak ettim. Güç girişlerinin yer değiştirilmesi gerektiğini test sonuçlarından mı anladınız? ( Yine de cevap kısa ise yazmanız mutlu eder. :))

Hocam,
Nasıl anladığınızı sormayacağım çünkü cevabınızı anlayabileceğimi sanmıyorum ama çok merak ettim. Güç girişlerinin yer değiştirilmesi gerektiğini test sonuçlarından mı anladınız?

Kartta güç sorunu vardı, bu güç soketinin temassızlığından kaynaklanabiliyor, sadece soketleri kontrol edin desem konu sahibi üstün körü bakıp geçebilirdi, ama soketleri yer değiştirin dediğim zaman mecbur söküp tekrar takmak zorunda kalıyor, gevşek olan soket yerine oturmuş oluyor, aslında yer değiştirmenin bir etkisi yok, işi garantiye almak için.

Ç
Kartta güç sorunu vardı, bu güç soketinin temassızlığından kaynaklanabiliyor, sadece soketleri kontrol edin desem konu sahibi üstün körü bakıp geçebilirdi, ama soketleri yer değiştirin dediğim zaman mecbur söküp tekrar takmak zorunda kalıyor, gevşek olan soket yerine oturmuş oluyor, aslında yer değiştirmenin bir etkisi yok, işi garantiye almak için.
Çok çok çok teşekkürler... Faydalı oldu. Sadece bu konu kapsamında değil, genel mantık kapsamında..

mecbur söküp tekrar takmak zorunda kalıyor,
Pratik ve pragmatik
:)

Hocam vallahi nasıl düşünmüzsünüz.

Hocam size yazdığım zaman sipariş edememiştim şu an da indirim bitmiş maalesef. 150 TL'ye en iyi termal macunu söyleyebilir misiniz? GPU ve CPU için.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı