Çözüldü RX 590 no signal hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önce de konu açmıştım en son Windows 11 24.7.1 driver indirip Max gücü -8 yapıp sorunu çözmüştüm. 2 hafta şehir dışındaydım eve gelip bilgisayarı açtığımda aynı sorun devam ediyor. Oyun açınca yük altına girince hemen no signal yazıyor. Yardım edebilir misiniz?
Sistem: Ryzen 5 2600.
MSI Armor RX 590.
8 GB RAM.

Çözüm
Tamam, şimdi bu ekran kartının güç girişlerini sağ sol yer değiştirin, sıkıca oturtun tekrar FurMark testi yapın.
Ekran Görüntüsü (5).png

10 dakika dursun.

Siyah ekran vermedi bu şekilde.

Tamam, şimdi bu ekran kartının güç girişlerini sağ sol yer değiştirin, sıkıca oturtun tekrar FurMark testi yapın.

Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ekran kartının 2 güç girişi var ve yer mi değiştireceğim?

Tamamdır değiştirdim şimdi FurMark yapıyorum.

Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır. Yerlerini değiştirdim sorunum çözüldü. 10 dakikadır FurMark'ta bir sorun yok şimdilik. Çok teşekkür ederim.

Tamam alıyorum şimdi. Ama kendim sürebilir miyim emin değilim

Videoları da var, çok basit kartın arkasındaki 4 vidayı sökünce öndeki soğutucu kısmı komple çıkıyor.

Sonra eski macunu peçece ile temizleyip, yeni macundan 2 mercimek büyüklüğünde ortaya sıkıp kapatacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı