RX 590 nasıldır?

İyidir. İkinci el alınacaksa iyi bir tercih olabilir. Sıfır alınacaksa 1660 Super alınmalı.

RX 590 yerine hemen hemen aynı bütçeye sahip ve daha güncel kartlar olan RX 5500 XT ya da GTX 1650 Super modellerini tercih edin derim namı diğer trafo alacağınıza. Bütçenizi tam olarak belirtirseniz bilgili arkadaşlarda ona göre ekran kartı önerisi yapacaklardır. Ha illa RX 590 alacağım diyorsanız XFX RX 590 kullanıcısı olarak bu modeli tavsiye etmiyorum.

Merakımdan soruyorum, ne gibi sorunlar var?

@371129 Geçen sene almıştım. Şuan baktığımda sitede direk ürün yok kaldırılmış.

Merakımdan soruyorum, ne gibi sorunlar var?
Soğutması berbat olduğu için resmen alev topuna dönüşüyor. Ayrıca siyah ekran ve WattMan hataları ile çok uğraştım. Bu modeli tavsiye etmiyorum derken direkt olarak XFX RX 590 modelini kast ettim. Yani herhangi bir marka kötüleme gibi bir amacım yoktur. Hele ki AMD ekran kartlarını asla kötülemiyorum. Hiçbir markayı da fanboy derecesinde de savunmuyorum.

Soğutması berbat olduğu için resmen alev topuna dönüşüyor. Ayrıca siyah ekran ve WattMan hataları ile çok uğraştım. Bu modeli tavsiye etmiyorum derken direkt olarak XFX RX 590 modelini kast ettim. Yani herhangi bir marka kötüleme gibi bir amacım yoktur. Hele ki AMD ekran kartlarını asla kötülemiyorum. Hiçbir markayı da fanboy derecesinde de savunmuyorum.
Sağolun hocam bilgiler için. Merak etmeyin yanlış anlamadım sizi.

Sağolun hocam bilgiler için. Merak etmeyin yanlış anlamadım sizi.
Rica ederim. Biliyorum hocam ama bu fanboy kesim beni bıktırdığı için çoğu mesajlarımda bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum. Forumda en ufak bir marka eleştiri o markanın fanboy kesimi tarafından linç girişimine dönüşebiliyor. Forumun amacı sanki marka seviciliği yapmakmış gibi. :)

Sağ olun cevaplarınız için arkadaşıma söyledim fakat 700 TL fazla verecek bütçesi yok 1660S ye 1650'yi araştır dedim fakat internetten baktı 590'nın performansı daha yüksek diye redetti yani bugün toplıcakmış önerileriniz için sağ olun RX590 ile kaç yıl idare eder işlemci R5-2600X alacakmış kaç yıl güncel oyunları çalıştırır RAM olarak 16 GB alacak.

Sağ olun cevaplarınız için arkadaşıma söyledim fakat 700 TL fazla verecek bütçesi yok 1660S ye 1650'yi araştır dedim fakat internetten baktı 590'nın performansı daha yüksek diye redetti yani bugün toplıcakmış önerileriniz için sağ olun RX590 ile kaç yıl idare eder işlemci R5-2600X alacakmış kaç yıl güncel oyunları çalıştırır RAM olarak 16 GB alacak.
Herhalde ikinci el olarak alacak. O zaman kartı alırken dikkat etmesi lazım. Özellikle gereken bütün testleri yapıp, iyice bakıp ona göre alsın. Ben XFX RX 590 kullandığımı belirtmiştim. Güncel oyunlarda filan oldukça güzel FPS değerleri veriyor. Gerekli performans testleri internet üzerinde bir sürü mevcut en azından oralara bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Bu arada XFX RX 590 modelinden uzak durmasını da iletirsin arkadaşına.

Herhalde ikinci el olarak alacak. O zaman kartı alırken dikkat etmesi lazım. Özellikle gereken bütün testleri yapıp, iyice bakıp ona göre alsın. Ben XFX RX 590 kullandığımı belirtmiştim. Güncel oyunlarda falan oldukça güzel FPS değerleri veriyor. Gerekli performans testleri internet üzerinde bir sürü mevcut en azından oralara bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Bu arada XFX RX 590 modelinden uzak durmasını da iletirsin arkadaşına.

Bilgisayarcıdan toplıcakmış bana öyle dedi. Yani sıfır alacak.

Bilgisayarcıdan toplıcakmış bana öyle dedi. Yani sıdır alacak.
Orada 700TL yazınca ekran kartı için bütçe sanmıştım. Yalnız RX 590 modelinin sıfır modeli şu an bulunmuyor diye biliyorum. Ayrıca sıfır olarak sadece XFX modeli vardı o da stoklarda gözükmüyor. Sıfır olacağını zannetmiyorum en azından ekran kartının.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı