RX 590 Nitro problemli mi?

Chole

Decapat
RX 590 Nitro 8 GB ekran kartını almayı düşünüyorum kartta sorun var mı? Bazı kartlarda oluyor ya hani.
Antalya'dayım, fanların aşırı hızlı dönmesi lazım. Tek kriterim bu, kart sorunluysa alternatiflerinin linklerini atın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü veren fanlı soba. AMD'nin eski sobalı günlerine götüren bir kartı.
Kışın ısınma problemim olmuyorum. Açıyorum FurMark testini oda hamam gibi oluyor.
Artık yeni nesil kartlar varken alınmaz zaten RX 590 modeli. Kullandığınız bir ürünün eleştirisini görmeye dayanamıyorsunuz. Sorunsuz bir şekilde kullandığınız markayı sonuna kadar savunmaktan vazgeçin bence. İnşallah da sorun yaşamadan kullanmaya devam edersiniz. Sadece kullanıp sorun yaşamadığınızı belirtmeniz yeterli olacaktır. Ama yaşanan kronik sorunlarda ortada. Alan arkadaş da ona göre araştırmasını yapıp tercih edecektir.

Madem konu içeriğinde geçti. amacım +60 fps oyun. XFX RX570 4GB XXX EDITION RS almayı planlıyorum. fikirlerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar neden bu kadar yalan yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz? RX 590 sıcaklık değerlerine bu linkten canlı olarak bakabilirsin. En yüksek sıcaklık değeri 66 derece BF5'te. Kendimde RX590 Nitro+ S.E kullanıyorum, maksimum gördüğüm sıcaklık AİDA64 stress testinde 69 derece idi. Ağzınıza bi türkü tutturmuşsunuz AMD yanıyor Sapphire çok kötü diye, Sapphire denilen marka 16 yıllık sadece AMD(ATİ) kartları üreten firma ve ROG STRIX modellerinden sonraki en iyi modeller Sapphire modelleri. Ve evet XFX gerçekten çok kötü kartlar. AMD kartlarında kötüden iyiye sıralarsak ; 1.MSİ ,2.ASUS DUAL, 3. XFX, 4 Sapphire Pulse, 5. Sapphire Nitro+, 6. ASUS ROG STRİX.

Evet yine hayatında Sapphire kullanmamış arkadaşlar yorum yapmış.
Bir şeyi kullanmadan sorunlu olduğunu forumda açılan konulardan gayet güzel şekilde anlayabiliyorsunuz. Sanırım siz hiç denk gelmemişsiniz.

Hangi Sapphire kart olursa olsun 2-3 yıl sonra GPU lehimleri başta olmak üzer soruna gebe. Önceki açılan konuları tek tek bulup inceleyebilirsiniz.

Üstü kapalı şekilde konuşmaya gerek yok. Sapphire rezalet bir markadır.

Çoğu kişi sizin gibi düşünüyor ama gerçeklen Sapphire iyi bir marka değil. Giriş seviyesinde bir marka.

Vaktiniz varsa yabancı kaynaklara göz atın derim. O zaman dediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Bütçeniz ne?

RX 590 iyi bir kart değil.

Geç gördüm özür dilerim bütçe 2500 TL maksimum.
Bu yanıt jxjdj.

Bu cevap benim için çok önemli antalyadayım malum burası 40 derece olabiliyor fanları %100 yapsam mesh bir kasada ağır oyunları RDR2 gibi mesela 85 derce altında oynatır mı ne dersiniz RDR2 çok iddali bir oyun.

Ya kafam çok karıştı testlerde maksimum 69 derece diyen de var sizin gibi fikirleri olan da bu kadar zıtlık normal değil yani bu karttan sonra muhtemelen 3 yıl kadar başka kart alamayacağım için önemsiyorum bu konuyu 2500 TL'ye kadar çıkabilirim en iyi kartı önerin lütfen kütüphanede RDR2 ve Cyberpunk var bunları 60 üzeri FPS'de oynatabilen bu fiyatta bir kart olmalı!

Sona randomu ben eklemedim telefondan yazdım hata oldu herhalde pardon.

Son düzenleme:
Sıkıntı zaten o. Hiç kullanmamış adamlar sorunlu dediği için herkes sorunlu zannediyor. Şu güne kadar iki farklı ekran kartı markasını kullandım Gigabyte ve Sapphire Gigabyte Aours Sapphire Pulse, Nitro modellerini uzun süre olmasa bile hatrı sayılır zaman kullandım, sattım ve sattığım kişilerden olumsuz geri dönüş almadım. Forum içinde kaç kişi JD kullandı sence herkesin bu kadar bilgisi var, ya da Caner Uncu denen herif hayatında hiç bunları kullandı mı? Sen kullanıp sorun yaşamış olabilirsin ben kullanıp yaşamamış olabilirim peki aynı şeyin en üst düzey soğutmaya sahip olanında modelinde olmayacağı ne malum? Sapphire gayet kaliteli bir markadır ben şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım aldığın ekran kartı RX590 olursa ya da R9 modellerinden birini alırsan tabii hayvan gibi güç çekip ısınacak ne bekliyorsun kim sana o fiyata o performansı veriyor? 1 sefer SAMSUNG SSD elimde kaldı 1 sefer de JD sorun çıkarttı onda anında değişim ile değiştirdim Samsung çok kötü SSD ya da bozuk diyor muyum? Hayır çünkü değil benim elimde kalmış olması bir şey değişmez JD kullanıyorum daha önceden çok ürününü kullandım kulaklıklarında yaşadığım klavyesinde yaşadığım driver sorunu hariç başka hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım kolayca halledilebilir bir sorun zaten. Kullanmadığınız ürünlere laf etmeyin. Sapphire gayet kaliteli bir markadır. R9 280X dolabımın içinde hala duruyor canavar gibi gerçi bu fiyata bu performansı verip hiç ısınmayan bir sürü NVIDIA ve SAPPHIRE olmayan ekran kartları var, onlara yöneleyim. Sende hiç kullanmamışsın, şaşırmadım devam sallamaya.

RX 590 Nitro+ modelini RDR2'de 720P orta ayarlarda oynasam ve fanları %100 olsa 60 FPS üzeri akıcı oynatır mı eğer oynatırsa ilk indirimde kaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…