Sıkıntı zaten o. Hiç kullanmamış adamlar sorunlu dediği için herkes sorunlu zannediyor. Şu güne kadar iki farklı ekran kartı markasını kullandım Gigabyte ve Sapphire Gigabyte aours Sapphire Pulse, Nitro modellerini uzun süre olmasa bile hatrı sayılır zaman kullandım, sattım ve sattığım kişilerden olumsuz geri dönüş almadım. Forum içinde kaç kişi JD kullandı sence herkesin bu kadar bilgisi var, ya da Caner uncu denen herif hayatında hiç bunları kullandı mı? Sen kullanıp sorun yaşamış olabilirsin ben kullanıp yaşamamış olabilirim peki aynı şeyin en üst düzey soğutmaya sahip olanında modelinde olmayacağı ne malum? Sapphire gayet kaliteli bir markadır ben şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım aldığın ekran kartı RX590 olursa ya da R9 modellerinden birini alırsan tabii hayvan gibi güç çekip ısınacak ne bekliyorsun kim sana o fiyata o performansı veriyor? 1 sefer Samsung SSD elimde kaldı 1 sefer de JD sorun çıkarttı onda anında değişim ile değiştirdim Samsung çok kötü SSD ya da bozuk diyor muyum? Hayır çünkü değil benim elimde kalmış olması bir şey değişmez JD kullanıyorum daha önceden çok ürününü kullandım kulaklıklarında yaşadığım klavyesinde yaşadığım Driver sorunu hariç başka hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım kolayca halledilebilir bir sorun zaten. Kullanmadığınız ürünlere laf etmeyin. Sapphire gayet kaliteli bir markadır. R9 280X dolabımın içinde hala duruyor canavar gibi gerçi bu fiyata bu performansı verip hiç ısınmayan bir sürü NVIDIA ve Sapphire olmayan ekran kartları var, onlara yöneleyim. Sende hiç kullanmamışsın, şaşırmadım devam sallamaya.