RX 590 Nitro problemli mi?

Chole

Decapat
RX 590 Nitro 8 GB ekran kartını almayı düşünüyorum kartta sorun var mı? Bazı kartlarda oluyor ya hani.
Antalya'dayım, fanların aşırı hızlı dönmesi lazım. Tek kriterim bu, kart sorunluysa alternatiflerinin linklerini atın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 590 zaten sıcak çalışan bir kart. Sapphire ise AMD tarafında en sorunlu üreticidir.

İkisinin bir araya gelmesi hiç iyi değil.

Sapphire kötü değil diyen elbet olacak ama kötü. Kimse kusura bakmasın. Ürünü resmen limitlerde tasarlayıp belirli süre sonra bozulsun diye yapıyorlar.

XFX RX 590 kullanıyorum resmen alev topu. AMD tarafında bütün kronik sorunları bu kartta yaşadım. Şimdilik bu sorunları çözdüm fakat garantisi yok. Bilgisayarı açarken inşallah hata vermez diyerek açıyorum. AMD ekran kartlarından da soğudum artık. RX 590 güç tüketen değil resmen gücü emen bir kart. Artık RX 590 alınmaz diye düşünüyorum. Herhalde ikinci el olarak alacaksınız. Ben tavsiye etmem şahsen. Sisteminizi ve bütçenizi belirtin ona göre daha iyi tavsiyeler alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Evet yine hayatında Sapphire kullanmamış arkadaşlar yorum yapmış. Şahsen kartı Kasım ayından beri kullanıyorum. Gayette memnunum şu an yaz ayında olmamıza rağmen FH4, Apex Legends gibi oyunlarda saatlerce oynamama rağmen 74 derece üstünü görmedim. Ayrıca arkadaş XFX dememiş Nitro demiş zaten XFX'in alev topu olduğunu bilmeyen yok. Son olarak belirtmek isterim hiçbir fan ayarı yapmadım fanlar hiç maximumda çalışmadı 50 dereceden sonra hızlanıyor bildiğim kadarıyla %70 hızla çalışıyor ona rağmen 75'i görmedim

Evet yine hayatında Sapphire kullanmamış arkadaşlar yorum yapmış. Şahsen kartı Kasım ayından beri kullanıyorum. Gayette memnunum şu an yaz ayında olmamıza rağmen FH4, Apex Legends gibi oyunlarda saatlerce oynamama rağmen 74 derece üstünü görmedim. Ayrıca arkadaş XFX dememiş Nitro demiş zaten XFX'in alev topu olduğunu bilmeyen yok.
Yorumda bulunurken kullandığım kartı belirtmek istedim o kadar. Ayrıca şunu da belirteyim sizin memnun ve sorunsuz bir şekilde kullanmanız bu kartı süper kaliteli yapmayacağı gibi benim AMD tarafından da kronik problemleri yaşamam AMD ekran kartlarını kötü yapmaz bunu kabul ediyorum ama sizde kabul edin bence. Alan arkadaşa sorun yaşamama ve ısınmama garantisini verebilecek misiniz? O arkadaş kartı aldığında bir sorun yaşasa bizim gibi AMD ekran kartlarında kronik sorunlarla boğuşmuş kişiler yardımcı olmaya çalışacak. Sonuçta AMD tarafında yaşanan kronik sorunlar marka model ayırt etmiyor. Ekran kartının ve diğer sistem parçalarının sıcaklık değerlerini kullanılan kasa modeli, kasanın hava akışı, kasanın konumu ve ortam sıcaklığının da etkilediğini zaten biliyorsunuzdur. Sizin 74 derece üstünü görmemeniz diğer RX 590 Nitro modellerinin de 74 dereceyi geçmeyeceği anlamına gelmez.

Ben diğer arkadaşlar kartların hepsi kötü gibi yorum yaptığı için o şekilde yazdım. Dikkat ederseniz haaytında Sapphire kullanmamış olanlar dedim cümlemde. Tabi ki her kart mükemmel olacak diye bir şey asla olamaz. Benim demek istediğim her Nitro modeli berbat değil. Her Sapphire kartta berbat değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı