RX 590 Nitro problemli mi?

Chole

Decapat
RX 590 Nitro 8 GB ekran kartını almayı düşünüyorum kartta sorun var mı? Bazı kartlarda oluyor ya hani.
Antalya'dayım, fanların aşırı hızlı dönmesi lazım. Tek kriterim bu, kart sorunluysa alternatiflerinin linklerini atın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin gibi adamlar ise sövüp sövüp bu markayı hiç kullanmayanlardan, kullansa bile 2 hata yüzünden tüm kartları kötüleyen tiplerden. Sen kullanıp hata yaşamış olabilirsin bilemem ama ben yaşamadım. Dediğim gibi Samsung marka SSD elimde kaldı ama asla Samsung çöp kalitesiz demedim çünkü değil. Benim sorun yaşamam bir şey ifade etmez. Technopat forumdaki kullanabildiği en yüksek ekran kartı RX460 olan caner uncunun fikri ile hareket etmek isteyen varsa 1650S alabilir RX590 yerine. Ya da 350TL JD SSD yerine 500TL Samsung nasılsa 150TL hiçbir şey. Ama Samsung bende sorun çıkardı çöp parka go prrr.
Hani nerede AMD ekran kartları kötü demişim? Nerede AMD markasına veya Sapphire markasına sövüp kötü demişim? Samsung markasında sorun yaşadığınızı belirtip eleştirmek sizinde hakkınız. Çöp bile diyebilirsiniz. Sonuçta sorun yaşamışsınız. Parasını verip aldığınız bir ürünü istediğiniz gibi eleştirip istediğiniz yere yazı yazabilirsiniz. Benim AMD ekran kartlarında sorun yaşamam AMD ekran kartlarını kötü yapmadığı gibi sizinde Samsung SSD modelinde sorun yaşamanız Samsung SSD modellerini çöp yapmadığı bir gerçek bunu birçok yazımda da dile getiriyorum zaten. Benim sitem ettiğim kısım sorun yaşamadığını iddia edip sorun yaşamama garantisini verenler. Bir öneri yapılacaksa o modele ait kronik sorunlardan da bahsedilmesi lazım. Teknoloji şans işi sonuçta bunu da kabul ediyorum. Sorun yaşamama garantisini kimse veremez. Ben bu zamana kadar birçok AMD ekran kartları kullandım. Sadece iki adet NVIDIA ekran kartı kullandım. Birisi FX 5200 diğer ise dizüstü bilgisayarımda bulunan GT 520M modeli. Bunların haricinde hep AMD ekran kartlarını tercih ettim. Birçok AMD ekran kartına ait modelleri kullandım. Bir marka modeli özellikle para verip aldığımız markaları modelleri sizin gibiler yüzünden eleştiri yapamayacaksak bu forumu kapatalım gitsin. Marka övme yeri olsun burası. Gidin egonuzu başka yerde tatmin edin. Ayrıca insanları kullandıkları ürüne göre eleştirmekten vazgeçin. Caner Uncu ile bir sorununuz varsa kendisi ile konuşun. Buradan arkasından konuşmak ile olmaz bu işler.

Düzenleme: Biraz eski konulara bakınca hatırladım. Sizin gibi AMD fanboyu ile tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. En iyisi birbirimizi engellemek olacaktır. Size iyi günler ve iyi forumlar dilerim. AMD fanboyluğunu gidin başka yerde yapın.

Son düzenleme:
Performans olarak çok kaliteli ve stabil bir oyun deneyimi yaşatan bir kart idi, sürücü problemleri yüzünden piyasadan silindi 590 maalesef. Sapphire Nitro+ Special Edition modelini kullanmıştım, performansından inanılmaz derecede memnundum, sürücü problemlerini düzeltemedikleri için değiştirdim kartı.

Hani nerede AMD ekran kartları kötü demişim? Nerede AMD markasına veya Sapphire markasına sövüp kötü demişim? Samsung markasında sorun yaşadığınızı belirtip eleştirmek sizinde hakkınız. Çöp bile diyebilirsiniz. Sonuçta sorun yaşamışsınız. Parasını verip aldığınız bir ürünü istediğiniz gibi eleştirip istediğiniz yere yazı yazabilirsiniz. Benim AMD ekran kartlarında sorun yaşamam AMD ekran kartlarını kötü yapmadığı gibi sizinde Samsung SSD modelinde sorun yaşamanız Samsung SSD modellerini çöp yapmadığı bir gerçek bunu birçok yazımda da dile getiriyorum zaten. Benim sitem ettiğim kısım sorun yaşamadığını iddia edip sorun yaşamama garantisini verenler. Bir öneri yapılacaksa o modele ait kronik sorunlardan da bahsedilmesi lazım. Teknoloji şans işi sonuçta bunu da kabul ediyorum. Sorun yaşamama garantisini kimse veremez. Ben bu zamana kadar birçok AMD ekran kartları kullandım. Sadece iki adet NVIDIA ekran kartı kullandım. Birisi FX 5200 diğer ise dizüstü bilgisayarımda bulunan GT 520M modeli. Bunların haricinde hep AMD ekran kartlarını tercih ettim. Birçok AMD ekran kartına ait modelleri kullandım. Bir marka modeli özellikle para verip aldığımız markaları modelleri sizin gibiler yüzünden eleştiri yapamayacaksak bu forumu kapatalım gitsin. Marka övme yeri olsun burası. Gidin egonuzu başka yerde tatmin edin. Ayrıca insanları kullandıkları ürüne göre eleştirmekten vazgeçin. Caner Uncu ile bir sorununuz varsa kendisi ile konuşun. Buradan arkasından konuşmak ile olmaz bu işler.
Caner Uncu benle sorun yaşayabilecek düzeyde birisi değil, sende değilsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı