RX 590 Nitro SE Nasıldır?

Tamam ben yalan söylüyorum zaten alın kartı tepe tepe kullanın.
Yalan söylüyorsun diyen yok. Isınma olayını yanlış yorumluyorsun. Sıcaklığın hızla artması normal çünkü 60 dereceye kadar fanlar dönmüyor ve boştayken az güç tüketiyor. 75-80 dereceyi geçmediği sürece ısınıyor demek doğru olmaz çünkü 75 derece normal bir sıcaklık. NVidia da kullandım ve o da 70 derecelerde seyrediyordu hep. Yalan söylediğini hiç düşünmedim ve düşünen olduğunu sanmıyorum. Kırdıysam affola.

Şans işi bendede var 70 dereceyi geçmiyor kart sadece fan sesini duymak için sapphire trixten rpmi fulleyip baktım sese katlanılır gibi değil ama wattman veya ısı problemi yaşamadım nitroda.

70 dereceyi geçmese keşke benim kartımda.
Bende aldığımda pişman oldum hala içime sinmedi çünkü 1800tl vermiştim, Dostum eve geçince driver sürümümü söyleyeyim sana çünkü en güncel sürücüyü yüklemiyor benim bilgisayar sanırım stabil olanı yüklüyor.

Yani nitro iyimi kötümü artık bı sonuça bağlasak

Eğer OC yapmazsan sıkıntı çıkmıyor zaten kendi ayarlarında yeterli bir ekran kartı ben hiç sorun yaşamadım ısındığı zaman driver 'dan oyun profiline girip manuel fan kontrolü açıp bir tık yükseltiyorum hızını zaten 70 derece normal bu ekran kartında

Kötü diyorsanız baska bu fiyatta tavsiyeniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…