- Makaleler
- 18
Karttaki hız aşırtmayı kaldırıyor ve daha serin çalışmasını sağlıyor.BIOS switch tuşu nedir ne işe yarar hiçbir bilgim yok. BIOS switch tuşunun olduğundan bile haberim yok.
Karttaki hız aşırtmayı kaldırıyor ve daha serin çalışmasını sağlıyor.BIOS switch tuşu nedir ne işe yarar hiçbir bilgim yok. BIOS switch tuşunun olduğundan bile haberim yok.
Karttaki hız aşırtmayı kaldırıyor ve daha serin çalışmasını sağlıyor.
Aynen haklısın bunu bana mühendis abimde diyo amd kartları sürücüleri sorun derdiForumlarda herkes wattman hatası wattman hatası diye dolanıyor. Kartın çektiği güç 1.150, 160-170W arasında güç tüketimi var ve deli gibi ısınıyor. Hadi diyorsunuz kartım ısınıyor bari undervolt yapayımda ısısı düşsün kart bir kendine gelsin, kartınızada kötü silikon denk geldiyse yapacak birşey yok.
Bende aynı sorunu yaşıyordum, 6 ay sistemi kullanamadım. En son çözümü anakartı garantiye göndermem ile çözdüm. Dediğin gibi benim sistemimde donuyordu. Anakartın chipseti değişmiş. Nvida ekran kartıda denediğimde de bu sorun vardı bu yüzden senin hatanda anakartdan dolayı olabilir.NVIDIA kartlar çok ısınmıyor, az güç çekiyorlar, sessiz çalışıyorlar ve performanslılar. AMD çok ısınıyor çok güç çekiyor ve wattman sorunu oluyor genelde. Evet daha performanslı ama böyle sorunlar olduktan sonra performansın ne anlamı kalıyor? Eğer param olsa biraz, GTX 1660 veya GTX 1660 Ti alırdım ben RX590 yerine.
Anakartınızın BIOS'u hangi sürüm onada bir bakın.Yarın sabah ilk iş deneyeceğim bunu hemen.
Bir çok yorumu okursan dostum sorunun ekran kartında değil. Diğer birimlerde olduğunu görürsün. Arkadaşımla aynı anda aldık ikimizde 6 aydır kullanıyoruz. Yukarı da ki bir yoruma katılarak kartını servise göndermen gerektiğini düşünüyorum.RX serisi kartlar çok güç çektiği için çok ısınıyor. Kronik bir sorun değilse ne ola ki bu? Undervolt rehberleri yapılıyor bu kartlar için artık forumlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.