RX 590 Oyunda Görüntü Gitme Problemi

omertepe

Kilopat
Daha fazla  
Sistemi bugün topladım, driverları sitelerinden kurdum. PUBG yükledim PC'ye ama oyuna girdim 2 dakika sonra monitör no signal hatası verdi. Birkaç kere denedim bunu her seferinde aynısı oldu ve sanırsam bu hatayı verince ekran kartı fanı delicesine çalışmaya başlıyor. Sorun nedir, çözümü nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi bugün topladım, driverları sitelerinden kurdum. PUBG yükledim PC'ye ama oyuna girdim 2 dakika sonra monitör no signal hatası verdi. Birkaç kere denedim bunu her seferinde aynısı oldu ve sanırsam bu hatayı verince ekran kartı fanı delicesine çalışmaya başlıyor. Sorun nedir, çözümü nedir bilen var mı?
Normal kullanımda da aynı sorunu yaşıyor musun ?

Hayır normal kullanımda hiç sorun yok. Ve bir şey daha farkettim oyuna girince bir cızırtı sesi geliyor, sanırım PSU dan yada Ekran Kartından. Ekran kartı için stres testi de yaptım. 63 derecede 133w gucteyken kapandı monitör.

Son düzenleme:
PC açtığımda ise her seferinde bu uyarıyı veriyor.
IMG_20190205_120937.jpeg

Ve oyunu açınca ekran kartından cızırtı geliyor.

O zaman kartta sorun var muhtelemen kondansatörler bozulmuş olabilir. Oyun açınca full kullanım yaptığı için parçalardan birinde sorun olabilir. Dediğim gibi bir servise göstermende fayda var en azından kart sağlamken. :)

O zaman kartta sorun var muhtelemen kondansatörler bozulmuş olabilir. Oyun açınca full kullanım yaptığı için parçalardan birinde sorun olabilir. Dediğim gibi bir servise göstermende fayda var en azından kart sağlamken. :)
Yukko'dan almıştım ürünü. Bugün aradım, bugün gönderme şansınız varsa gönderin, sorunu halledelim dediler. Dediğiniz gibi, daha fazla zorlamadan göndermek en mantıklısı sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukko'dan almıştım ürünü. Bugün aradım, bugün gönderme şansınız varsa gönderin, sorunu halledelim dediler. Dediğiniz gibi, daha fazla zorlamadan göndermek en mantıklısı sanırım.
hocam aynı problem bendede var çızırtısından tut no signal diyip bilgisayarın donnmasına kadar nasıl bir yol izlediniz yardımcı olabilirmisiniz mesaj olarak telefon nonuzu alabilirmiyim wp dan konuşsak

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı