RX 590 PUBG FPS Düşmesi

Yukarda vidyo paylaşmış arkadaş. Bi izleseydin. Bu sistemin hakkı 15 fps mi ?
PUBG ise evet. Yeni gelen mapte optimizasyon çok kötü. Birde işlemci kullanimlari kalabalik bir yere atladigindan yer yer %100 lere yaklasmiş. RAM eklenmesi miktarinin yetmemesinden degilde çift kanal RAM olacagindan islemciyi rahatlatacaktir. O yüzden biraz daha artabilir FPS. Ryzen islemcilerde genelde çift kanal RAM öneriliyor zaten. Yoksa 8GB RAM PUBG için KESİNLİKLE yeterli.

Benzer sorunu r5 2600 ile bir arkadaşım yaşıyordu. Onda da tek kanal ram 2666 mhz'de çalışıyordu.

Bios'dan 3000 mhz'ye getirdik, yanına ikizini taktık. FPS 110-120 arası ortalama alıyor şu an. Onun ekran kartı rx580. Haritaya göre 170'e kadar çıkıyor.

Senin ram belkide 2400 mhz'de bile çalışmıyor. Bios'dan kontrol etmeni öneririm.

Güzel performans için cl 15 3000 mhz ikiz ram alırsanız sistemininizin tam performansını deneyimleyebileceğinizi düşünüyorum.

3000 MHZ için maddi durumum şu an için yok ama umuyorum ki yarın iyi bir sonuç alacağım.

Öncelikle 8GB RAM kesinlikle PUBG icin yeterli. Yeni mapte oluyorsa bu olay çok normal çünku optimizasyon berbat. Ozellikle bina iclerinde çok oluyor.
yeni mapte değil tüm maplerde oluyor aynı sorun. ancak ram 7900 mb kullanıyor. Bir arkadaşımda 16 gb ram varken 11 gb kullanıyor.

3000 MHZ için maddi durumum şu an için yok ama umuyorum ki yarın iyi bir sonuç alacağım.

yeni mapte değil tüm maplerde oluyor aynı sorun. ancak ram 7900 mb kullanıyor. Bir arkadaşımda 16 gb ram varken 11 gb kullanıyor.
O zaman sizde arkaplanda bir seyler RAM i kullaniyor. Bende 8GB RAM var kullanim hicbir zaman 7GB ı aşmadı.

Bende 16 GB Ram var ve arkaplanda rami yoran bir şey açık değil ama PUBG'de 9GB kullanım gördüğüm oluyor. Siz PUBG hala oynuyor musunuz?
Evet hala oynuyorum. Boşta 1.4GB kullanim oyunda 7.2 civarlarini gördüm maksimum.
Grafik ayarlariniz yüksekteyse belki ondan olabilir. Ben kenar yumusatma ve dokuyu yüksek tutuyorum. Gerisi en düsukte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bakabilirsiniz.

Öncelikle yorum yapan herkese teşekkürler. Ramim bugün geldi şu an 2x8 DDR4 2400 MHZ 16 GB ram ile oyunu oynuyorum.Sonuçları fotoğraf olarak ekliyorum.Yardım eden herkese tekrar teşekkür ederim.Oyun ayarlarını da ekledim.
resim1.png

Dosya Ekleri

• res2.jpg
    res2.jpg
    513,5 KB · Görüntüleme: 97
  • res3.jpg
    res3.jpg
    374,6 KB · Görüntüleme: 96
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı