RX 590 sistemde görüntü gidiyor

seaks

Centipat
Daha fazla  
Merhaba abiler kardeşler canıma tak eden bir sıkıntım var sizinle paylaşmak istiyorum belki bir çözüm bulabiliriz diye;
Oyun oynarken oyunda detay fazla olan yerlerde görüntüm gidiyor bazen sesler de takılıyor görüntü gittikten sonra ancak kasa ve fanlar çalışmaya devam ediyor. Mesela Ark Survival Evolved oynayanlar bilir başkasının yapısını kırdığınız zaman ortaya sis bulutu çıkar ona yakınlaştığım anda güm gidiyor, Black Desert'ta da grafik ayarlarını yükselttikten bir süre sonra gidiyor, Rust'ta ise sunucuya girerken bazen gidiyor bazen sunucuya giriş yaptıktan 3-5 dakika sonra bazense sunucu listesini yeniledigim zamanlar da gidiyor, görüntü gittiği zamanlarda bazen fanlar son hız çalışıyor bazen ise normal sadece görüntü gidiyor ve sesler takılıyor, 4-5 defa ekranın komple renkli piksellendigine şahit oldum, kısaca derdim bu umarım bana yardımcı olabilecek helal süt emmiş babayiğitler çıkar ilginiz ve alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun saygılarımla.:)
MSI Armor RX590 8 GB.
MSI H310M M.2 Pro.
i3-9100F
XPG Gammix 8 GB.
500W 80+ Bronze.

RX590'lardaki siyah ekran sorunu denk gelmiş. Garantisi devam ediyorsa verin gitsin. Yoksa undervolt çekip oyunlarda tek tek deneyin. Sitede konular mevcut. Umarım bu beladan kurtulursunuz. Kolay gelsin.

Garanti ile alakalı ciddi sorunlar olduğunu duydum Vatan faturalı, Vatan da çalışan arkadaşım garantiye gelen kartları geri gönderiyorlar dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı