RX 590 sistemde kasa çalışırken sinyal yok hatası

Berkay_oner

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda CS:GO oynarken maç ortasında sinyal yok hatası alıyorum monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamadım. Çok nadir GTA 5 oynarken oluyor. Bilgisayarı geri açtığımda ise ekran kartı driveri açılmıyor, sil yükle yapmam gerekiyor ( ekran kartını algılamıyor herhalde). Sorun tam olarak ne anlamadım. Ne yapabilirim?
( Ekran kartı: XFX Radeon RX590)
( Işlemci: Ryzen 5 3600 x)

Peki bu işlemciye alabileceğim en iyi NVIDIA ekran kartı hangisi olur.

Zaten 4K bile nadir oynarım. Örnek vermek gerekirse RDR 2 de Ultra ayarlar yerine yüksek ayarları tercih ederim.

RX 6600 veya 3060 Ti. Kendimle çelişiyormuşum gibi hissettim ama paranızın hakkını vermesini istiyorsanız bu ikili iyi seçenek. 3060 Ti alırsanız ileride işlemciyi yükseltirsiniz.

RX 6600 veya 3060 Ti. Kendimle çelişiyormuşum gibi hissettim ama paranızın hakkını vermesini istiyorsanız bu ikili iyi seçenek. 3060 Ti alırsanız ileride işlemciyi yükseltirsiniz.
Evet öyle düşünüyorum ben de ekran kartını halledip ileride işlemciyi yükselticem. 3060 ti da kararliyim şuan, işlemciyi de yükseltirsem tam olur. Teşekkür ederim hocam. Bi de danışmak için soruyorum konusu açılmışken 3060 ti yanına Ryzen 5 5600 mu alayım yoksa daha iyisi var mı?

Evet öyle düşünüyorum ben de ekran kartını halledip ileride işlemciyi yükselteceğim. 3060 Ti da kararliyim şu an, işlemciyi de yükseltirsem tam olur. Teşekkür ederim hocam. Bir de danışmak için soruyorum konusu açılmışken 3060 Ti yanına Ryzen 5 5600 mu alayım yoksa daha iyisi var mı?

Ryzen 5 5600 gayet iyi bir seçenek olur. Daha iyisini almak için biraz fazla cep yakmanız gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı