RX 590 stres testi sonrası PSU patlaması

Arkadaşlar ilgiliniz için çok teşekkür ederim, cezalı olduğumdan dolayı yazamadım. Yeni PSU aldım; Corsair VS650 80+. Sistemimde test ettim, şükürler olsun ki tüm bileşenler yerli yerinde çalışmaktadır. Bu da ders olsun diyelim, bana fazla bir zarar olmadan atlattım. :)
Geçmiş olsun. O işlemci ve ekran kartı çok güç tüketiyor. Elinize 2000 TL geçerse; R5 2600, B450 ve RAM alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar fiyata aldınız güç kaynağını? Belki o fiyata daha iyi bir güç kaynağı tavsiye edilebilirdi. İnsanlar bu konuda destek alamayacaklarsa, burada bulunmalarının herhangi bir anlamı var mı?
Cezalı olduğum için cevap veya tavsiye isteyemedim. Tanıdığım bir bilgisayarcı vasıtasıyla öneri aldım mecburen. Bu arada 350 TL'ye geldi PSU. Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. O işlemci ve ekran kartı çok güç tüketiyor. Elinize 2000 TL geçerse; R5 2600, B450 ve RAM alın.
Evet, işlemcim artık ne yazık ki zamanını doldurdu. Bütün butçeyi ekran kartına verdim. Anakart, RAM ve işlemci için 5 ay kadar daha beklemem gerekir.

Son dönemde Amazon.tr bünyesinde 370 TL ile modüler 750W Sharkoon tavsiye ediliyor, bu ürüne veya nicelerine bakilabilirdi. İsimizi tanıdık bir bilgisayarcı ile çözeceksek sitenin amacı sorgulanmaz mi?

Son dönemde Amazon.tr bünyesinde 370 TL ile modüler 750W Sharkoon tavsiye ediliyor, bu ürüne veya nicelerine bakilabilirdi. İsimizi tanıdık bir bilgisayarcı ile çözeceksek sitenin amacı sorgulanmaz mi?
Cezalı olduğumdan dolayı tavsiye alamadım diyorum. Bu süreçte başka yerden yardım alamaz mıyım? Bence yanlış düşünüyorsunuz. Sitenin hizmetine ve amacına tabii ki de saygım var.

Neden stres testi yapıyorsun anlamadım? Ne deneyeceksen oyunda deneyin, ekran kartından boşu boşuna küfür yiyorsun.
Yeni aldığımdan dolayı herhangi bir problemi var mı diye kısa bir stress testine sokmak istedim :)

Cezalı olduğumdan dolayı tavsiye alamadım diyorum. Bu süreçte başka yerden yardım alamaz mıyım? Bence yanlış düşünüyorsunuz. Sitenin hizmetine ve amacına tabii ki de saygım var.
Siz bu durumdan memnunsanız sorun yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı