Çok oyun oynayamıyorum. Zaten o PC ile yazıyorum şu anda. Eu4, LOL (TF'lerde 05 FPSBu sistemden önce ki sisteminiz de hangi oyunları oynuyordunuz?
Çok oyun oynayamıyorum. Zaten o PC ile yazıyorum şu anda. Eu4, LOL (TF'lerde 05 FPSBu sistemden önce ki sisteminiz de hangi oyunları oynuyordunuz?
Steam hiç kullanmadınız sanırım.Ayrıca torrent oynayarak bu oyunların nasıl oldugunu görebilir ona göre de orjinalini satın alabilir.Bir oyun alsa 1-2 saat oynasa sonra beğenmese nasıl geri idae edecek bana söyler misiniz ?
Oyun incelemelerinden bakabilirsin. Lütfen kavga etmeyelim.Ayrıca torrent oynayarak bu oyunların nasıl oldugunu görebilir ona göre de orjinalini satın alabilir.Bir oyun alsa 1-2 saat oynasa sonra beğenmese nasıl geri idae edecek bana söyler misiniz ?
Don't starve together mıÇok oyun oynayamıyorum. Zaten o PC ile yazıyorum şu anda. Eu4, LOL (TF'lerde 05 FPS) Dont Starve Together ( Arkadaşla çok çözemedik sonra saldık) Arkadaşım hediye etmişti Steam'da var Dead By Daylight var ama oynayamadım hiç. Öle yani çok oyun yok.
İstek attım. Bekliyorum.Don't starve together mı![]()
Hadi oynayalım yarın.
Sistem gelene kadar öğrenip bağımlısı olursunuz.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.