RX 590 ve R5 2600 Sistem Toplama

BarneY

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi forumlar. Daha önce de bilgisayar toplama ile ilgili bir konu açmıştım ama üzerinden bayağı bir süre geçti ve fikrimi ve fiyat aralığımı değiştirdim.
Şu an konu başlığında belirtmiş olduğum üzere RX 590 tabanlı bir sistem toplamak istiyorum.
Sistemin genel olarak oyun, iş, edit vb. sadece tek bir odağı olmayacak. Elbette oyun oynanıp edit vb. işlemler yapılacak ama asıl önemli benim için önem teşkil eden konu sistemin uzun süre beni yarı yolda bırakmayacak olması.
Ben İtopya.com üzerinden böyle bir sistem oluşturdum. Bana gayet cazip geldi, bence alınabilir ve herhangi bir eksiği olmayan bir sistem oldu.
Gerek SSD gerek RAM olarak gayet yeterli benim için.
365659

Şöyle olsa daha iyi olur, şuna gerek yok, bu olmamış gibi önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim. 1 ay içinde alacağım sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı B450m-K yapın, aradaki fiyat farkına değmez.

Windows'u kendiniz de kurabilirsiniz, zor değil.

SSD diski Adata Su650 yapın, Toshiba sıkıntılı.

Sabit diski WD yapın, daha iyidir.

Anakartı B450m-K yapın, aradaki fiyat farkına değmez.

Windows'u kendiniz de kurabilirsiniz, zor değil.

SSD diski Adata Su650 yapın, Toshiba sıkıntılı.

Sabit diski WD yapın, daha iyidir.

SSD yi SU650 yapabilirim evet öyle hem daha uyguna gelecek sanırım.

B450M-A ile K arasında ne gibi fark var ? O koyulmuştu ben sadece kendime göre RAM ve ekran kartını değiştirdim sistemde. Eğer performansına her hangi bir kayba yol açmazsa 450M-K koyabilirim.

Bir yerde WD fabrikasını kapatmıştı diye okudum ondan Seagate kullandım. Önerinizi dikkate alacağım :)
Bence SSD yerine nvme veya m.2 sata SSD almalısın.

Dediğiniz türdeki SSD ler biraz fiyat artışına geçiriyor sistemde. Ne kadar azaltırsam ücreti o kadar iyi olur benim için.

B450m-A, 4 RAM slotu barındırıyor iken B450m-K 2 RAM slotu barındırıyor. Bunun haricinde bir fark varsa da bilmiyorum, değmez.

Önerim bu şekilde:
Screenshot_2019-02-02-17-21-36-1.jpeg

B450m-A, 4 RAM slotu barındırıyor iken B450m-K 2 RAM slotu barındırıyor. Bunun haricinde bir fark varsa da bilmiyorum, değmez.

Önerim bu şekilde:Eki Görüntüle 365685
O zaman bu şekilde 1 ay içinde sipariş edeceğim sistemi. 400 TL kadar bir kâr elde etmiş olurum böylece.
Bir de itopya.com dan alacağım araştırmalar yaptım her firmada olduğu gibi iyi ve kötü yorumlar bulunmakta. Her hangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? Bana yaşamam gibi geliyor oradan sistem alan tanıdıklarımda oldu. Bilginiz var mı bu konuda ?

Kulaklık almıştım, kutusunun yıpranmış olması haricinde bir sıkıntısı yoktu. Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yalnız bu fiyat bir ay sonra kalır mı orası muamma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı