RX 590 vs GTX 1660

Bakın, tek fanlı bir kart ve 6 Vram RX 590 8 Vram 3 fanlı, tabi sadece tercihinişe kalmıştır nvidia ya da radeon olması. Ama kalkıp GTX 1660Ti derseniz bütçeniz de yeter ise hatta daha uygun yerler var internet üzerinde gidip GTX 1660Ti alınmalı.
İlk olarak, RX 590 ile GTX 1160 arasında ısı farkı var. İngilizce forumlardan araştırdığım üzere, 10 derecelik bir farktan söz ediliyor. İkinci fark harcadığı güç, üçüncü fark Benchmark testlerinde incelediğim kadarıyla ortalama 10 FPS oynuyor.
GTX 1160 Ti tabiki daha iyi olur fakat konumuz GTX 1160.

Ekstra para ödemek gibi bir imkanım şuanlık yok. O yüzden eğer bu dediğime uyan bir fiyata RX 590’ı satabilirsem GTX 1660’a geçeceğim. Herkese teşekkür ederim. Eğer yanlış yaptığımı düşünen arkadaşlar varsa görüşlerini dinlemek isterim.

Ekstra para ödemek gibi bir imkanım şuanlık yok. O yüzden eğer bu dediğime uyan bir fiyata RX 590’ı satabilirsem GTX 1660’a geçeceğim. Herkese teşekkür ederim. Eğer yanlış yaptığımı düşünen arkadaşlar varsa görüşlerini dinlemek isterim.
Rx 590 aldıysanız pişman olmayın 5-10 Fps yüzünden satmaya falan kalımayın gerek var mı ?

İlk olarak, RX 590 ile GTX 1160 arasında ısı farkı var. İngilizce forumlardan araştırdığım üzere, 10 derecelik bir farktan söz ediliyor. İkinci fark harcadığı güç, üçüncü fark Benchmark testlerinde incelediğim kadarıyla ortalama 10 FPS oynuyor.
GTX 1160 Ti tabiki daha iyi olur fakat konumuz GTX 1160.
Yazım yanlışı yapmışsınız ilk olarak onu belirteyim. 🙂 Yanlış anlamışım bu direk RX 590 imiş ben RX 590 Nitro+ Special Edition ile karıştırdım kusuruma bakmayınız.

Yazım yanlışı yapmışsınız ilk olarak onu belirteyim. 🙂 Yanlış anlamışım bu direk RX 590 imiş ben RX 590 Nitro+ Special Edition ile karıştırdım kusuruma bakmayınız.
Special Edition bendeki.
Rx 590 aldıysanız pişman olmayın 5-10 Fps yüzünden satmaya falan kalımayın gerek var mı ?
GTX 1660 için ekstra para ödemeyeceğim takas gibi düşünün.

Special Edition bendeki.

GTX 1660 için ekstra para ödemeyeceğim takas gibi düşünün.
Eğer Special Edition ise satma kesinlikle çok fark yok aralarında, düz RX 590 olsaydı tamam, ama bunu satma fark yok aralarında 2-3 fps için değmez satmaya.
1660 fiyatına satabilecek olman enteresan. Birini kazıklayacaksın yani kısacası :) O fiyata satamazsan da tertemiz RX 590'ı birkaç fps için elden çıkarman gereksiz bence.
Katılıyorum.

PSU yeterli ise ben RX 590 öneriyorum.
İki kart birbirine performans açısından denk kartlar fakat RX 590'nın 1660'a göre 2GB fazladan belleği olması çok bellek isteyen oyunlarda onu öne geçirecektir. Ek olarak da daha uzun vadeli bir kullanım ömrü sunacaktır bellek fazlası yüzünden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı