RX 590 vs GTX 1660S

_Wüstenfuchs_

Centipat
Herkese merhaba,
Başlıkta görüldüğü gibi XFX marka RX 590 ve TUF Gaming marka 1660S ekran kartlarının arasında kaldım. Ve iki ekran kartı arasında yaklaşık 350 TL fark var. 1660 Super'in daha iyi olduğunu biliyorum ama aradaki fark sizce 350 TL fazla vermeye değer mi?
İşlemcim: Ryzen 5 1600 AF.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim,
ama endişelendiğim kısım ise tuf gaming ekran kartlarında ısınma sorunu olduğu söylenmesi. Gerçekten de böyle bir ısınma sorunu var mıdır?

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim,
Ama endişelendiğim kısım ise TUF Gaming ekran kartlarında ısınma sorunu olduğu söylenmesi. Gerçekten de böyle bir ısınma sorunu var mıdır?

TUF Gaming sanırım sadece AMD tarafında sorunları vardı. 1660S öneririm sebepi çok açık AMD RX 500 serisi beceremedi bence hala ısınan birçok kartı mevcut RX 500 serisinde.

Rx590 ve GTX1660 SUPER ekran kartı arasında performans açısından az bir fark var, GTX1660 SUPER biraz önde. Ben şuan ekran kartı alacak olsam Rx500 serisi kart tercih etmem. Bildiğim kadarıyla yeni TUF modellerin soğutması gerçekten iyi işler çıkartıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı