RX 590 vs RX 570

Önceden Sapphire marka ürün kullandınız mı ? Artıları veya eksileri nedir?

Sapphire'den şaşmayın'da AMD alırken.

Eskiden Sapphire ve Zotac kullananların neler yaşadığını biliyoruz. ancak şu an o kadar da kötü bir marka değil ancak Tayvan üçlüsü diye geçen bir MSI, Asus veya Gigabyte etmez. İlk tercihiniz bu üç marka olmalı.

Son düzenleme:
Ama mesajınızda AMD alırken Sapphire'den şaşmayın diyorsunuz. Kulaktan dolma sözlerle kesinlik belirten ifade kullanmayın. Gördüğüm kadarıyla Sapphire kart kullanmamışsınız. Burda ise tavsiye edilmemiş. Demek istediğim Sapphire iyidir veya kötüdür orasını bilemem görüş belirtmesi gereken biz değil kullanan arkadaşlar. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ? - Technopat Sosyal

@Kranovar Katılıyorum. Attığınız konuya da katılıyorum. Yine de şu anda bu markaların daha iyi durumda olduklarını biliyoruz.
Gene de benim tercihim her zaman bahsettiğim üçlü. En azından kalitelerinden şüphem olmuyor.

Ucuz olmasının da bir nedeni var elbette. Babalarının hayrına ucuz yapmıyorlar. Küçük bir örnek vermek gerekirse Sapphire ısı borularını sinterleme yöntemi ile yapıyor. Veya RX 570'in Sapphire versiyonlarında sıcaklık limiti 80 derece. Daha sayılabilir yani.

Son düzenleme:
@Kranovar Katılıyorum. Attığınız konuya da katılıyorum. Yine de şu anda bu markaların daha iyi durumda olduklarını biliyoruz.
Gene de benim tercihim her zaman bahsettiğim üçlü. En azından kalitelerinden şüphem olmuyor.
Haklısınız fiyat farkı göze batacak düzeyde değilse bende bu üçlüyü tercih ediyorum. Diğer markalarda alınabilir kese mevzusu biraz:)

@Kranovar
Yaklaşık 3 senedir, Sapphire Nitro+ R9 380 modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Aldığımdan beri bir defa sıkıntı çıkmıştı onuda hemen çözdüler. Teknik servisleri çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kranovar
Yaklaşık 3 senedir, Sapphire Nitro+ R9 380 modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Aldığımdan beri bir defa sıkıntı çıkmıştı onuda hemen değiştirdiler. Teknik servisleri çok iyi.
Olması gereken yorum bu işte. Siz ürünü kullanıyorsunuz ve 1. kaynaktan deneyiminizi yazıyorsunuz. Bu yorum olumsuzda olabilirdi. Demek istediğimi ifade edebilmişimdir umarım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı