Önceden Sapphire marka ürün kullandınız mı ? Artıları veya eksileri nedir?Sapphire'den şaşmayın'da AMD alırken.
Önceden Sapphire marka ürün kullandınız mı ? Artıları veya eksileri nedir?Sapphire'den şaşmayın'da AMD alırken.
Önceden Sapphire marka ürün kullandınız mı ? Artıları veya eksileri nedir?
Sapphire'den şaşmayın'da AMD alırken.
Ama mesajınızda AMD alırken Sapphire'den şaşmayın diyorsunuz. Kulaktan dolma sözlerle kesinlik belirten ifade kullanmayın. Gördüğüm kadarıyla Sapphire kart kullanmamışsınız. Burda ise tavsiye edilmemiş. Demek istediğim Sapphire iyidir veya kötüdür orasını bilemem görüş belirtmesi gereken biz değil kullanan arkadaşlar. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ? - Technopat SosyalSapphire Markası Neden İyi/Kötü Deniyor?
Arkadaşlar ne zaman AMD ekran kartı desek bazı kişiler Sapphire Nitro iyidir, paranız cebinizde kalır vs. diyor başka marka önermiyor, Bazı kişiler de Sapphire karşıtı. Kesinlikle Sapphire önermiyor, başka markalar öneriyor. Ben bu karşıtlığı anlayamadım, Sapphire önerenler Sapphire'den para mı...www.technopat.net
Haklısınız fiyat farkı göze batacak düzeyde değilse bende bu üçlüyü tercih ediyorum. Diğer markalarda alınabilir kese mevzusu biraz@Kranovar Katılıyorum. Attığınız konuya da katılıyorum. Yine de şu anda bu markaların daha iyi durumda olduklarını biliyoruz.
Gene de benim tercihim her zaman bahsettiğim üçlü. En azından kalitelerinden şüphem olmuyor.
Olması gereken yorum bu işte. Siz ürünü kullanıyorsunuz ve 1. kaynaktan deneyiminizi yazıyorsunuz. Bu yorum olumsuzda olabilirdi. Demek istediğimi ifade edebilmişimdir umarım.@Kranovar
Yaklaşık 3 senedir, Sapphire Nitro+ R9 380 modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Aldığımdan beri bir defa sıkıntı çıkmıştı onuda hemen değiştirdiler. Teknik servisleri çok iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.