RX 590'da WattMan hatası devam ediyor mu?

TDSDoctor

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ben 1-2 ay sonra sistem alacağım ancak WattMan korkusuyla alamıyorum alacağım ekran kartı RX590 eğer sorun yaratırsa diye GTX1650 alacağım ancak yetersiz kalacağını düşünüyorum ekran kartında OC yapmayacağım. WattMan konusunda aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce apex/fortnite forza horizon 4 75/80 fps oynatacak bir ekran kartı olarak ne alabilirim?
Bu FPS değerlerinin büyük bir kısmı ekran kartı sayesinde gibi düşünülse bile diğer bileşenlerde önemli. İşlemci modeli, Ram modeli Mhz değeri gibi etkenlerde FPS değerlerine etki eden bir durum. Eğer sıfırdan sistem topluyorsanız yeni bir konu açın derim. Bütçenize en uygun öneriyi o konuda bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

İçinde kasa olmasın bu arada.
AMD Ryzen 5 1600

Gigabyte B450M S2H 3200mhz

Corsair 8GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram

Gigabyte GeForce GTX1660 Super OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit

Crucial 480GB BX500 Okuma 540MB-Yazma 500MB SATA SSD

Corsair 550W CV Series CV550 80+ Bronze Güç Kaynağı

Sistem böyle Sinerji'den toplarsanız 4800 TL ediyor indirim kovalayarak bunu daha düşüğe çekebilirsiniz. Kasa istemediniz kasa koymadım RAM'i 8x2 yaparsanız oyunlarda takılma yaşamazsınız tavsiyem öyle yapmanız ama bütçenizi aşıyor. 4000 TL isterseniz ekran kartını 1650S ile değiştirin SSD'yi 240 GB yapın. Pc Toplama Sihirbazı Hazır hali bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı