RX 6000 serisinde WattMan hatası var mı?

Düzgün PSU ve RAM kullanıp WHQL sürümlerde kalıp kartın ayarlarını karıştırmayıp gelen her sürücüye atlamazsanız çok düşük ihtimal.
Sürücüye alakası olduğunu hiç düşünmüyorum, alakalı idi ise artık değil, sistemle alakalı.

RX6800 var bende ara ara çıkıyor.
Dostum sürücülerin güncel değilse güncelle, yine olmazsa sistemine bir göz gezdir OC vs. vs. bir yerde sorun olabilir

23.3.1 sürümünde rx 6650 xt modelinde, monitör sadece kendi bekleme moduna geçince (uyku modu değil) yani kararınca, bir müddet sonra klavye veya mouse ile tekrar ekran açılmıyor, yani ekran kartıyla aradaki sinyali kesiyor. Bu arada kasa açık aslında alt+f4 tuşundan pc yi kapatabiliyorum. 22.11.2 ye döndüm şu an hiç bir problem yok.

Sürücüye alakası olduğunu hiç düşünmüyorum tamamen sistem ile alakalı.

Dostum sürücülerin güncel değilse güncelle, yine olmazsa sistemine bir göz gezdir OC vs. vs. Bir yerde sorun olabilir.

Sürücüm en günceli. Makinemda OC yok. Fabrika verisi neyse o şekilde kullanıyorum. En son driverı yükledim şu ana kadar çıkmadı. Ama çıkmasının sebebini çözdüm. Mesela oyundayken monitörü kapatıp açınca da çıkıyor ya da reset atınca PC'ye. Bence WattMan kafaya takılacak bir şey değil.

Sürücüm en günceli. Makinemda OC yok. Fabrika verisi neyse o şekilde kullanıyorum. En son driverı yükledim şu ana kadar çıkmadı. Ama çıkmasının sebebini çözdüm. Mesela oyundayken monitörü kapatıp açınca da çıkıyor ya da reset atınca PC'ye. Bence WattMan kafaya takılacak bir şey değil.
Olabilir dostum tamamen uygulama hatası ince ince ayar çekilmemiş. Eskiden çayıra bayıra WattMan veriyordu enazından minimuma indirgenmiş durumda şuan.

Wattman hataları Windows'un otomatik sürücüyü saçma sapan güncellemesinden kaynaklanıyor genelde. Windows'unuzu ve AMD sürücünüzü kurduktan sonra restart etmeden wushowhide troubleshoot'ını çalıştırın ve amd grafik sürücüsünün windows tarafından otomatik güncellemesini devre dışı bırakın. Bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı