Radeon Anti Lag + Gelişmiş senkronizasyon ile yağ gibi akıyor. 7000 serisindeki AFMF performansı bariz daha iyi fakat ben şu anki halinden de memnun kaldım, tech preview olmasına rağmen.
Aynı özelliği kullanabilmek için el mahkum gidip yeni seriyi almak zorunda bırakılanlar da "AMD nasıl 7000 serisi satacak" diye düşünüyor. Bırak onu AMD düşünsün. Sen neden hiç hesapta yokken ve NVIDIA bu özelliği eski seriye de getirebilecekken getirmeyip, yeni seri exc. yapıp da cebinden bilmem kaç bin TL çıkardığını düşün.
Ben videolarını izlediğimde, Anti-Lag+ açıkken daha iyi sonuç veriyor Frame Generation oyunlarında. Ancak AFMF şu anda hem 7000 serisinde hem de 6000 serisinde var ya da yok fark etmiyor neredeyse.
Yazının diğer kısmı doğru bu. Rtx 4060 ile 4060ti tam fiyasko. Dlss 3 olmasa o 2 modelin yüzüne bakan olmaz.(olur olur.)
Burada ise telefon ile fotoğraf aldım komik olan şey ise burada Radeon katmanı 2X FPS gösterirken MSI Afterburner ile aldığım FPS ise afmf kapalı iken olduğundan daha az çıkmış yani AMD bu teknolojiyi ya yapamamış yanlış gösteriyor, ya da MSI Afterburner yanlış gösteriyor.
MSI Afterburner göstermiyor çünkü sürücü düzeyinde olduğu için oyuna entegre değil. Entegre olmadığı için oyun bu verileri kendi dosyasında içinde görmüyor. Ancak 2-3 güncelleme ile bunu halledebilirler. Bu durumda MSI Afterburner aynı sürücüdeki FPS değerlerini verse bile yine bir işe yaramaz, şu an için.
Son düzenleme: