RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

@662040 var hocam hissediyorum. Ancak bence şu olayı kapatırlar. Biraz da iyileştirmeler mükemmel olur.

@m3hm3t3f3 indirmen gerek.

O sıkıntı işte. Ne yapacağız yani robot gibi düz mu gideceğiz kapanmasın diye.

Nasıl eskisinde göre akıcılık var mı?

Aynı sürüm. Sürekli buna güncelleme gelecek.

Başka denemediğin oyunlarda da denesene.

@662040 ben şu %1'in hiç değişmeyeceğini sanıyordum ama helal olsun. Bir de işin komik yanı ne biliyor musun? Afmf açık fg kapalı 130 FPS %1, fg açıyorum 100'e düşüyor. O fg bayağı düşürüyor akıcılığı.

@662040 Apex yüklüyorum, bakayım antilag+ deneyeceğim.

@662040 ben şu %1'in hiç değişmeyeceğini sanıyordum ama helal olsun. Bir de işin komik yanı ne biliyor musun? Afmf açık fg kapalı 130 FPS %1, fg açıyorum 100'e düşüyor. O fg bayağı düşürüyor akıcılığı.

@662040 Apex yüklüyorum, bakayım antilag+ deneyeceğim.

%99 arttı ama değil mi? Eskiden yerinde sayıyordu.

2 özellik aynı anda kullanılmayacak herhalde.

Zaten şöyle bir komik tarafı var.

Mesela sen Cyberpunk 2077 oynuyorsun ve RT ile oynamak istiyorsun. FSR 3 ve FG bir de AFMF acitığın zaman 60 FPS alıyorsan 120 olacak. 120 alırken AFMF açınca 240FPS olacak 4X FPS ama 2 özellik aynı anda açınca sorun yaratacak.

@662040 yarı yarıya arttı hocam. Fg açınca yerinde sayıyordu.

@662040 eğer fg'yide böyle yaparsa hepsini açarım.

Bir yerde yorum olarak yazmıştım. Anti-lag+ 6000 serisine gelsin diyorlardı bende dedim.
AFMF çalışmadığı için 6000 serisine verdiler.
Hyper-rx ve anti-lag+ çalıştığı için gelmez 6000 serisine doğru bir yandan.

%99 arttı ama değil mi? Eskiden yerinde sayıyordu.

2 özellik aynı anda kullanılmayacak herhalde.

Zaten şöyle bir komik tarafı var.

Mesela sen Cyberpunk 2077 oynuyorsun ve RT ile oynamak istiyorsun. FSR 3 ve FG bir de AFMF acitığın zaman 60 FPS alıyorsan 120 olacak. 120 alırken AFMF açınca 240FPS olacak 4X FPS ama 2 özellik aynı anda açınca sorun yaratacak.

Bak bence buna yaptığı algoritmayı SDK koduna ekleyecek izle gör. Yaymamalarının sebebi bu bence.

Şu anda bence FSR 3.0'ı da geliştiriyorlar el altından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı