RX 6500 XT fiyatı düşer mi?

Klosie

Hectopat
Merhabalar. RX 6500 XT almayı düşünüyorum. Fiyatı 4K ile 4.9 arasında gidiyor. Fiyatta bir düşme olabilir mi? Bekleyeyim mi yoksa alınır mı?

Merhabalar. RX 6500 XT almayı düşünüyorum. Fiyatı 4K ile 4.9 arasında gidiyor. Fiyatta bir düşme olabilir mi? Bekleyeyim mi yoksa alınır mı?

Kardeşim mining yüzünden kart bulunmuyor ilerleyen zamanlarda üretim azalırsa ki chip üreticileri bu konuda yeterli kaynak sağlayamıyor büyük ihtimal fiyatları yükselecek bence al derim.

Resmi Türk satıcılardan almasını tavsiye ederim vatan olsun turuncu olsun gitti olsun böcek olsun bu sitelerden alması daha güvenli Amazon AliExpress gibi sitelerde sahtesi çıkma ihtimali oluyor
Bildiğiniz bütün resmi/gayriresmi satıcıları bir araya getirseniz Amazon güvenilirliğini sağlayamazsınız. Ne alırsanız alın, önceliği satıcı Amazon olacak şekilde alın derim.

Bildiğiniz bütün resmi/gayriresmi satıcıları bir araya getirseniz Amazon güvenilirliğini sağlayamazsınız. Ne alırsanız alın, önceliği satıcı Amazon olacak şekilde alın derim.

Kullanmadığım için bilmiyorum kalitesini herkes iyi diyor genelde AliExpress'ten alıyorum ama yani bizim satıcılar dururken 200TL için gidip de oradan alınmaz yani aralarda o kadar da uçuk fiyat farkı da olmuyor genelde

Kullanmadığım için bilmiyorum kalitesini herkes iyi diyor genelde AliExpress'ten alıyorum ama yani bizim satıcılar dururken 200TL için gidip de oradan alınmaz yani aralarda o kadar da uçuk fiyat farkı da olmuyor genelde

Amazon dediğiniz yer siz çakma ürün alsanız bile paranızı kuruşu kuruşuna iade edecek bir yer fakat böyle bir şey ne başıma geldi ne de duydum kaç yıllık hayatımda. Aliexpress satıcıları gibi fakir Çinli satıcılar yok orada. Yurt dışından gelen ürünler zaten nereden geldiği yazıyor genellikle de Almanya oluyor.

Hocam amazonda zaten Türkiye'de İstanbul da hizmet veriyor. 2 yıl garantili olarak satıyorlar.
Arada Amazon'da 3700TL oluyor.
Hocam amazon tr mi yoksa yurtdışındaki mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı