RX 6500 XT performans testleri

meuzi

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kartın performans testleri yayınlandı. Ve çoğu kişiyi hüsrana uğrattı aslında. Ama ileride alacağı güncellemelerle bence performansı biraz daha iyi olur. Kendim 1650 Super'i satıp bu karta geçmeyi düşünüyordum ancak yapmayacağım sanırım. Sizler ne düşünüyorsunuz? Hayal kırıklığı mı yoksa alınabilir bir kart mı?

Şuan için tam bir hüsran. Ama asıl alınabilirlik durumunu belirleyen fiyatı olur.
Driver hataları bazı oyunlarda baş gösteriyor. İleri zamanlarda gelen güncellemeler ile düzeleceğini sanıyorum. Keza 5500XT 8GB sahibiyim, bu kartta da öyle olmuştu. Şahsen 6500XT almayı düşünüyor olsaydım vazgeçerdim.
Umarım fiyatı uygun olur.

Hayal kırıklığı tabii ki. 6600 XT'nin bir önceki seriden 5700 XT'ye karşı performansına bakınca doğal olarak 6500 XT'den de bir 5600 XT performansı bekleniyordu. Ama bize 5500 XT'den bile tokat yiyen bir kart verdiler.

Evet hatta bazı yerlerde 1650'den geride kaldığı da oldu.
Şu an için tam bir hüsran. Ama asıl alınabilirlik durumunu belirleyen fiyatı olur.
Driver hataları bazı oyunlarda baş gösteriyor. İleri zamanlarda gelen güncellemeler ile düzeleceğini sanıyorum. Keza 5500XT 8 GB sahibiyim, bu kartta da öyle olmuştu. Şahsen 6500XT almayı düşünüyor olsaydım vazgeçerdim.
Umarım fiyatı uygun olur.

Bana da öyle geliyor. AMD kartlarda genelde ilk başta biraz sorun oluyor ama sonradan verdiği güncellemeler ile çok daha iyi hale getiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı