RX 6500 XT Powermax TXPSU400S1 güç kaynağı ile kullanılır mı?

Tamamdır teşekkürler o zaman ben sipariş ediyorum RX 6500 XT deneyeceğim eğer çok sorun yaratırsa kapanmalar olursa yeni güç kaynağı sipariş edeceğim.

Tamamdır teşekkürler o zaman ben sipariş ediyorum RX 6500 XT deneyeceğim eğer çok sorun yaratırsa kapanmalar olursa yeni güç kaynağı sipariş edeceğim.
Sipariş vermeden önce 6500XT nin PCIE 3.0 ve 4.0 fps farklarını youtube dan araştırmanızı öneririm siz PCIE 3.0 performansı alacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O güç kaynağı ile gerçekten kullanmaya çalışma bugün bir hesaplama yaptım sistem 250w üstü güç çekebiliyor kapanmayı geç daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsin kendini riske atıyorsun

Seneyi hatırlamıyorum ama 8800GT nin revaçta olduğu zamanlardı. Bi hevesle gidip ekran kartını aldım PSUm da adını sanını bilmediğim o zamanlarda RGB li 600W bir psu idi çok iyi hatırlıyorum ilk işim Cod MW2 oynamaktı oyuna bi girdim biraz oynadım birden ekran kapandı ve psss sesi, koku ve duman derken PSU yandı diğer bileşenlerime zarar gelmemişti ama bu her zaman gelmeyeceği anlamına gelmiyor kullandığınız psu düzgün bi marka olsa Corsair, Seasonic, EVGA gibi kullanın diyeceğim ama sizin kullandığınız PSU lar genelde ekran kartını tam kullanmayan oyun oynanmayan senaryolarda kullanılır sadece sistemi çalıştırsın yeter mantığı ofislerde, dükkanlarda vs..

Riskler bunlar PSU patlayabilir, diğer bileşenler zarar görebilir, hiçbir sorun yaşamayabilirsinizde risk tamamen size aittir.

Size tavsiyem uygun fiyatlı 500-550w 80+ sertifikalı bilindik bir marka PSU almanız.

O güç kaynağı ile gerçekten kullanmaya çalışma bugün bir hesaplama yaptım sistem 250W üstü güç çekebiliyor kapanmayı geç daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsin kendini riske atıyorsun.

Yok 1 kere deneyeceğim eğer masaüstünü açıyor ve oyuna girince kendini kapatıyorsa bilgisayar daha fazla ellemeyeceğim ve yeni bir güç kaynağı sipariş edeceğim.
Peki ya şu video ne demeli?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Adam benim ürünün s yerine C versiyonunu kullanıyor ve 2 ekran kartı çalıştırıp aynı anda oyun giriyor ve zar zor kapanıyor ben tek ekran kartı kullanınca bir şey olmaz diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez gibi duruyor.

Son düzenleme:
Yok 1 kere deneyeceğim eğer masaüstünü açıyor ve oyuna girince kendini kapatıyorsa bilgisayar daha fazla ellemeyeceğim ve yeni bir güç kaynağı sipariş edeceğim.
Peki ya şu video ne demeli?

Adam benim ürünün s yerine C versiyonunu kullanıyor ve 2 ekran kartı çalıştırıp aynı anda oyun giriyor ve zar zor kapanıyor ben tek ekran kartı kullanınca bir şey olmaz diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez gibi duruyor.

Zarar gelebilir bunun garantisi yok 500tl için 3500tllik karta zarar gelsin ister misin yüke girdiğinde atacak zaten mavi ekran

Zarar gelebilir bunun garantisi yok 500TL için 3500TL'lik karta zarar gelsin ister misin yüke girdiğinde atacak zaten mavi ekran.

Nasıl gelebilir anlamıyorum zaten bilgisayara zarar gelmesin diye sistem kendini kapatıyor güç yetmedi diye yani ekran kartının yanmasıyla ne alakası var anlamıyorum hala.

Nasıl gelebilir anlamıyorum zaten bilgisayara zarar gelmesin diye sistem kendini kapatıyor güç yetmedi diye yani ekran kartının yanmasıyla ne alakası var anlamıyorum hala.
Vallla sen bilirsin öyleyse tak dene ama yük altında büyük ihtimalle kapanacaktır çünkü psu 250w çekiyor

Vallla sen bilirsin öyleyse tak dene ama yük altında büyük ihtimalle kapanacaktır çünkü PSU 250W çekiyor.

Son bir sorum daha var, kart 250W çekiyor ama 400W yazıyor yani nasıl olabilir kalan elektrik nereye gidiyor her neyse konu biraz fazla uzadı benim güç kaynağı da almam gerekiyor herkese iyi günler.

Son bir sorum daha var, kart 250W çekiyor ama 400W yazıyor yani nasıl olabilir kalan elektrik nereye gidiyor her neyse konu biraz fazla uzadı benim güç kaynağı da almam gerekiyor herkese iyi günler.
Bunu sana detaylı anlatacak kadar bilgili değilim ama benim bildiğim ve çoğu kişinin de söylediği gibi 12v kanalından verdiği güç önemli çünkü sen akakarta 12v güç kablosunu bağlıyorsun burdan 400w vermedikten sonra gerisi çokta mühim değil.
Elimde 500w 80+ psu var 12v kanalından 450w güç veriyor ben 500w diye hesaplamıyorum 450w üzerinden hesaplama yapıyorum yeni sistem için.
İkinci el kasamda aynı marka psu yüzünden mavi ekran hataları alıyordum o marka sayesinde öğrendim psu'nun çok önemli olduğunu neyse ki amazondan almıştım iade ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı