RX 6500 XT sistem aniden donuyor

Linqoo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu olayı yaklaşık 3-4 kere yaşadım, oyun oynarken aniden mouse ve klavye gidiyor, ekran da donuyor. Tabii bunu çözmenin bir yolu var mı? Bir de oynadıığım oyunlarda iyi PC isteyen oyunlar değil, yani en çöp PC bile oynatır. Ekran kartı driverımı daha yeni güncelledim.
AMD Radeon RX 6500 XT
Ryzen 3 4100
16 GB RAM
A320M-PRO

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu olayı yaklaşık 3-4 kere yaşadım, oyun oynarken aniden mouse ve klavye gidiyor, ekran da donuyor. Tabii bunu çözmenin bir yolu var mı? Bir de oynadıığım oyunlarda iyi PC isteyen oyunlar değil, yani en çöp PC bile oynatır. Ekran kartı driverımı daha yeni güncelledim.
AMD Radeon RX 6500 XT.
Ryzen 3 4100.
16 GB RAM.
A320M-PRO

22.9.1 mi kurdun? Aynısını 6500'le bende yaşadım, DDU ile silip 22.5.1 kurduğumda düzeldi.

AMD Radeon RX 6500 XT
Ryzen 3 4100
16 GB RAM
A320M-PRO

Dostum sorunu çözdün mü? Çözdüysen nasıl çözdün? Benim konuma kimse yardım etmediği için sana bir sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı