RX 6500 XT sistem Discord yayınlarında kasıyor

Volexy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Discord üzerinden yayın açarken aşırı derecede droplanma oluyor, bunun bir çözümü var mı? Bazı arkadaşlar açılıyor demiş ama bende durum bu şekilde.
Sistem:
Ekran kartı: RX 6500XT.
İşlemci: Ryzen 3 3200G.
Anakart: B450M-H
RAM: 8 GB 2666MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
2013 model tarihi eser Casper laptopta bile 1080p 30 FPS yayın açmama rağmen FPS'de çok az düşüş oluyor.
Sizin karttan çok daha kötü GTX 1050 ile 1080p 60 FPS yayın açtığımda ise 1 FPS bile düşme yok. Sizde bir sorun var. RAM kaynaklı olabilir.

Teşekkür ederim, yakın zamanda RAM yükseltecektim bir bahanem daha olmuş oldu.

Hala daha yayınlar kasıyor mu? Ekran kartından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ben. Bende 16 GB RAM var RX 6500 XT var yine de yayın açınca yayınlar kasıyor kartın böyle dezavantajları var galiba.

Hala daha yayınlar kasıyor mu? Ekran kartından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ben. Bende 16 GB RAM var RX 6500 XT var yine de yayın açınca yayınlar kasıyor kartın böyle dezavantajları var galiba.

Hocam ben o ekran kartını ölü fiyattan satıp 1660 Super aldım boyle bir fark yok AMD pişmanlıktır leş bir ekran kartı 6500XT.

Driverlar yuzunden oyun oynayamamak benim sorunum mu dostum oyunun ortasında siyah ekran almak, crash yemek optimizasyon sorunları, NVIDIA çok daha optimize.

Vallahi RX 6500 XT 1660 gücünde bir kart 1660 Super daha iyi bir ekran kartı. Fakat cidden bazı oyunlarda bende AMD yüzünden mağdur duruma düştüm ama fiyat performans olarak bakarsak her türlü AMD daha fiyat performans oluyor millette o yüzden alıyor zaten bende o yüzden aldım bu kart fiyatına 2.el kart alabilirsin.

Vallahi RX 6500 XT 1660 gücünde bir kart 1660 Super daha iyi bir ekran kartı. Fakat cidden bazı oyunlarda bende AMD yüzünden mağdur duruma düştüm ama fiyat performans olarak bakarsak her türlü AMD daha fiyat performans oluyor millette o yüzden alıyor zaten bende o yüzden aldım bu kart fiyatına 2.el kart alabilirsin.

Hocam bence sizde satıp 2. el temiz bir 1660 Super bulabilirsiniz. Cidden çok çok daha iyi her açıdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı