RX 6500XT alınır mı?

Garanti olduktan sonra önemli değil, zaten 6000 serisi çıktıktan 4-5 ay sonra mining bitti. 4-5 ayda hiçbir şey olmaz bu kartlara.

4-5 ay mining demek en azından birkaç yıl boyunca tam yükte oyun oynandığı anlamına gelir.

Nacizane safsatam GTX 1660 Super/Tİ almalısın.
RX6600, GTX 1660S'in neredeyse iki katı performans artışı sağlıyor. Üstelik RX6600 çok daha yeni bir kart.

Aynen hocam performans düşüşü oluyormuş benim anakart'da o yüzden sıcak bakamadım 6500'e yani şuan aktif olarak AMD ekran kartımda da wattman var NVİDİA almak istiyorum ancak bütçe yetmiyor en kötü almam beklerim para denkleşince 3060 alırım.

Hocam Anakartınız nedir? şuanlık FPS olarak memnun musunuz?
H510M-k ve memnunum işlemci olarak 11 nesile geçtiğim de daha iyi fps alacağımı biliyorum.

Yani hocam bende pek anlamam bu PCI muhabbetlerinden ancak anakart ne ise o performansı verir diye biliyorum, ancak fiyatı da uygun, sıfır konusunda alırsam 6500XT ikinci elde ise 6600 FP olarak daha iyi.

Aynen öyle iyi temiz bir garantili RX 6600 bulabilirsen kaçırma al, yoksa PCI-e 3.0 benimki de en kötü RX 6500XT alın.

Aynı diye biliyorum? İkisi de PCI-e 3.0'a geliyor?

Dostum senin anakartın PCI-e 4.0. senin performansın ile arkadaşın performansı aynı olmaz. Hatta sorun bile yaşabilir çok fazla örnek var. PCI-e 3.0 ekran kartlarına yönelmeli arkadaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı