RX 6500XT Dual sistemde Rust oyunu düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Egemen hasmili

Decapat
Daha fazla  
RAM
8x2 8gb ram 3000mhz
SSD veya HDD modeli
240 gb ssd james donkey
Ekran kartı
RX 6500XT Dual fan 4 GB O.C
Anakart
Gigabyte h610m
İşlemci
i3 12100F
Sistemim ortalama bir sistem olmasına rağmen Rust'ta orta-yüksek ayarlarda 70 80 FPS takılırken drop yiyorum sürekli. Hem de oyun zevki bırakmıyor, neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim ortalama bir sistem olmasına rağmen Rust'ta orta-yüksek ayarlarda 70 80 FPS takılırken drop yiyorum sürekli. Hem de oyun zevki bırakmıyor, neden kaynaklı olabilir?

Oyun içinde RAM v-RAM kullanım değerlerinizi atabilir misiniz Rust gennelikle Intel işlemcilerde daha az FPS verir zaten size önerim ayarları sıfırlayıp hiçbişeyi ellemeden girip denemeniz Rust'un dosya konumu CFG clinet CFG silerseniz ayarlar sıfırlanır hangi sunucularda kaç kişi oynarken drop sorunu yaşıyorsunuz.
Size ayar önerimde var kurup deneyebilirsiniz.

1729781303625.png

1729781327150.png

240 çeken serverlar da drop yiyorum driverından mı yükselteyim işlemci kullanımını
bir de bugün bilgisayara format attım :)
Oyun içinde RAM v-RAM kullanım değerlerinizi atabilir misiniz Rust gennelikle Intel işlemcilerde daha az FPS verir zaten size önerim ayarları sıfırlayıp hiçbişeyi ellemeden girip denemeniz Rust'un dosya konumu CFG clinet CFG silerseniz ayarlar sıfırlanır hangi sunucularda kaç kişi oynarken drop sorunu yaşıyorsunuz.

Eki Görüntüle 2336393

Eki Görüntüle 2336394 s

Eki Görüntüle 2336393

Eki Görüntüle 2336394

Hangi işlemci bana iyi gelir i3 12100F'ten sonra.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı