Furmark testi isteyebilirsiniz, sonuçlar güzelse alınırRX 6600 5500'e buldum Konya'da bir dükkan satıcısı. Ben İzmir'deyim test edemem. Alınır mı ekran kartı?
Model ve marka söyler misin ? aynı zamanla ne amaçla kullanacaksın ve hangi karttan geçiş yapacaksın ?RX 6600 5500'e buldum Konya'da bir dükkan satıcısı. Ben İzmir'deyim test edemem. Alınır mı ekran kartı?
İstedim verdi ve sonuçlar çok iyi 58 derecelerde ekrankartıFurmark testi isteyebilirsiniz, sonuçlar güzelse alınır
Yanılmıyorsam o fiyat bandında RX 6600 XT'de alınabiliyordu.
Temiz bir tanesini zor bulurYanılmıyorsam o fiyat bandında RX 6600 XT'de alınabiliyordu.
Marka asus modelini bilmiyorum oyun için kullanılacak yeni topluyorum pcModel ve marka söyler misin ? aynı zamanla ne amaçla kullanacaksın ve hangi karttan geçiş yapacaksın ?
6600xt 7000 lira felan sahibindende hatta daha fazlaTemiz bir tanesini zor bulur
Hocam toplam bütçenizi belirtip ayrı bir konu açarak tüm parçaları öneri isteyebilirsiniz o şekilde daha güzel bir sistem toplarsınızMarka asus modelini bilmiyorum oyun için kullanılacak yeni topluyorum pc
Vay be, ben hafif cw'li XFX Quick almıştım 5k ya piyasası hiç değişmiyordu, sonunda o da değişmiş.Temiz bir tanesini zor bulur
Arkadaşa katılıyorum. Bütçe belirterek konu açın.Hocam toplam bütçenizi belirtip ayrı bir konu açarak tüm parçaları öneri isteyebilirsiniz o şekilde daha güzel bir sistem toplarsınız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.