RX 6600 CS:GO FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 11

Alpaslan77

Hectopat
Daha fazla  
RAM
CRUCIAL BALLISTIX 2x8 3200MHz 16 GB
Ekran kartı
ASUS DUAL RX 6600 8GB
Anakart
MSI B560 TOMAHAWK WI-FI
İşlemci
INTEL i5 11400F
Son zamanlarda bir şey beni rahatsız ediyor ve buna çok takmaya başladım. Sizde de aynı durum var mı öğrenmek istiyorum, aşağıda yazdığım yazıyı detaylıca okuyunuz.

CS:GO oyununda Dust 2 haritası rekabetçi 5V5 giriyorum mesela T bölgesinde spawn oluyorum 400 ile 450 arasında değişen FPS alıyorum bazen 500 oluyor ama T bölgesinden Long tarafına doğru gittiğim zaman FPS 300 ile 350 arasında dolaşmaya başlıyor, ardından A bölgesine girdiğimizde çatışmalar oluyor sonra smoke ve flash bombası vesaire patlıyor. O sırada aldığım FPS 300 ile 350 civarından bir anda 230 civarına düşüyor. Bu durumu sizde yaşıyor musunuz?

Son düzenleme:
Son zamanlarda bir şey beni rahatsız ediyor ve buna çok takmaya başladım. Sizde de aynı durum var mı öğrenmek istiyorum, aşağıda yazdığım yazıyı detaylıca okuyunuz.

CS:GO oyununda Dust 2 haritası rekabetçi 5V5 giriyorum mesela t bölgesinde spawn oluyorum 400 ile 450 arasında değişen FPS alıyorum bazen 500 oluyor ama t bölgesinden long tarafına doğru gittiğim zaman FPS 300 - 350 arasında dolaşmaya başlıyor, ardından a bölgesine girdiğimizde çatışmalar oluyor sonra smoke ve flash bombası vesaire patlıyor. O sırada aldığım FPS 300 - 350 civarından bir anda 230 civarına düşüyor. Bu durumu sizde yaşıyor musunuz?

Çok normal bir şey bu çatışmada FPS düşer ve mapin belli yerlerinde FPS artıp düşebiliyor.

Peki arada sırada sende milisaniye cinsinden veya anlık çok hissettirmeden takılma oluyor mu?

Bu kadar düşmesi normal mi yani?

Evet hocam normal smoke atıldığında bomba atıldığında çatışma başladığında bu düşüşler normal shouter oynuyorsunuz hikayeli oyun olsa haklısınız.

Evet hocam normal smoke atıldığında bomba atıldığında çatışma başladığında bu düşüşler normal shouter oynuyorsunuz hikayeli oyun olsa haklısınız.
Monitör 165hz olduğu için takmaya başladım FreeSync Premium teknolojisi açık ama 230 civarına düşünce tedirgin oluyorum. İşlemciyi i5 11600 veya 11600K yapsam FPS artma imkânı var mı varsa ne kadar artar ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı