RX 6600 GPU kullanımı %30'lara kadar düşüyor

WESZY

Centipat
Daha fazla  
Ark oynarken fark ettim, ekran kartı kullanımı %98'lere kadar çıkıyor ve bir anda 30'lara kadar düşüyor. Sadece Ark değil GTA 5'te de test ettim sonuç yine aynı. Bir anda FPS düşüşleri de oluyor. 30 ve 70 FPS arası geziyor Ultra ayarlarda.
ASUS Prime B450M-A 2
XPG 2x8 16 GB.
Sapphire RX 6600.
R5 5600X.

Belleklerine test yapar mısın? Ve de hangi bellek slotlarına takılılar?

AMD Software, Performans, Ayarlanıyor kısmından Ayar kontrolünü Manuel, GPU Ayarını aktif edip açılan pencereden gelişmiş kontrolleri aktif ettikten sonra Minimum Frekansı 2050 MHz yapıp uygular mısın?

Ark oynarken fark ettim, ekran kartı kullanımı %98'lere kadar çıkıyor ve bir anda 30'lara kadar düşüyor. Sadece Ark değil GTA 5'te de test ettim sonuç yine aynı. Bir anda FPS düşüşleri de oluyor. 30 ve 70 FPS arası geziyor Ultra ayarlarda.
ASUS Prime B450M-A 2
XPG 2x8 16 GB.
Sapphire RX 6600.
R5 5600X.
Sıcaklık değerleri nasıl ?

Sıcaklık değerleri nasıl?

CPU maksimum 68
GPU 73.

Belleklerine test yapar mısın? Ve de hangi bellek slotlarına takılılar?

AMD Software, performans, ayarlanıyor kısmından ayar kontrolünü manuel, GPU ayarını aktif edip açılan pencereden gelişmiş kontrolleri aktif ettikten sonra minimum frekansı 2050 MHz yapıp uygular mısın?

RAM testleri yaptım hiçbir problem yok o ayarları daha önce yaptım GPU kullanmı test etmedim ama bilgisayarı aç kapa yapınca ayarları tekrar yapmam gerekiyor kayıt etmenin bir yolu var mı?

CPU maksimum 68
GPU 73.

RAM testleri yaptım hiçbir problem yok o ayarları daha önce yaptım GPU kullanmı test etmedim ama bilgisayarı aç kapa yapınca ayarları tekrar yapmam gerekiyor kayıt etmenin bir yolu var mı?
Hocam sıcaklıklar normal.
Aynı sorun bir önceki sistemimde de vardı sistemin rahatlıkla oynatabileceği oyunlar kasıyordu sorunun kaynağını bulamadım hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı