RX 6600 için Intel işlemci önerisi

MrUnknown

Decapat
Daha fazla  
RAM
16gb (x2) kingston fury 3200mhz
Anakart
asus h610m-e d4 lga 1700
ASUS RX 6600 ekran kartı, Intel i5 12400F işlemci, ASUS H610ME-D4 LGA 1700 Anakart'ım var. 32 GB Kingston Fury Beast güzel bir RAM var hem After Effects'de edit yapıyorum hem hikayeli hem de FPS oyunları oynuyorum. Her açıdan çok iyi bir işlemci istiyorum. Intel olursa iyi olur çünkü anakartla uyumlu olsun bütçemi azaltmasın. İ9 da olabilir i7 ya da i5 ama her açıdan hepsine performans verebilen buna uygun işlemciyi arıyorum. Yardım ve önerileriniz için teşekkürler.

Hocam PCI-e X16 slotu bulunan her anakarta her ekran kartı takılır eğer ki 25 yıllık AGP bir anakart veya ekran kartı kullanmıyorsanız :D

Hocam inanılmaz teşekkür ediyorum dedikleriniz her şeyi dikkate alacağım işlemcinin stok fanını değil (gerçektende galiba çok sıcak oluyor) önerdiğiniz soğutucuyuda kullanacağım. Arada ne kadar sıcaklık değeri farkı olur bilmiyorum ama anladığıma göre stok fan Ryzen için kullanılmaz :D

Hocam inanılmaz teşekkür ediyorum dedikleriniz her şeyi dikkate alacağım işlemcinin stok fanını değil (gerçektende galiba çok sıcak oluyor) önerdiğiniz soğutucuyuda kullanacağım. Arada ne kadar sıcaklık değeri farkı olur bilmiyorum ama anladığıma göre stok fan Ryzen için kullanılmaz :D
Hocam attığım soğutucu Ryzen 7 7700 işlemcisi için gayet güzel bir soğutma sağlar, ayrıca paket içeriğinden Thermaltight TF7 macun da çıkıyor ve bu da çok iyi bir termal macun. Isı konusunda sorun yaşamayacaksınız :)

Hocam attığım soğutucu Ryzen 7 7700 işlemcisi için gayet güzel bir soğutma sağlar, ayrıca paket içeriğinden thermaltight TF7 macun da çıkıyor ve bu da çok iyi bir termal macun. Isı konusunda sorun yaşamayacaksınız :)

Termal soğutucu bilgisi olsun benim için aradığınız her parça için çok minnettarım bayağı bir sıkıntı yaşıyordum ne alsam hangisi uyar verimli mi falan diye resmen ufkumu açtınız çok teşekkürler ❤️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı