23.5.2 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım 3-4 aydır.
Linkte seçeneklerde var ben de uzun zamandır 2.3.5.2 sürümünü kullanıyorum FPS olarak gayet iyi.İyi akşamlar. RX 6600 kullanıyorum şu anki sürümden memnun değilim. Kullandığım sürüm 23.12.1 (WHQL recommended) önerdiğiniz sürücü var mı, yardım eder misiniz?
Following link.Nereden bulabilirim o sürücüyü.
Nereden bulabilirim o sürücüyü.
AMD Radeon Software: Adrenalin Driver için eski sürümler (Windows) | Uptodown
Windows için AMD Radeon Software: Adrenalin Drivereski sürümlerini indirin. Uptodown'da AMD Radeon Software: Adrenalin Driver için hiçbir eski sürümü virüs içermez ve tamamen ücretsizdir.amd-software-adrenalin-edition.tr.uptodown.com
Ya da arkadaşın attığı linkten de bulabilirsiniz. Ben buradan indirmiştim diye atıyorum. Arkadaşların attığı linkten indirin. Benim attığımda tüm sürümler mevcut. İyi geceler.
Linkte seçeneklerde var ben de uzun zamandır 2.3.5.2 sürümünü kullanıyorum FPS olarak gayet iyi.
Buldum hocam 23.5.2 kuruyorum.
Hocam sürümü indirdim kurdum Forza Horizon 5 oynuyorum FPS 150 170 arası ama hala oyun takılıyor gibi oluyor.
Sürücü ilk kurulduğu zaman shader cache oluşması için oynayın bayağı. Eğer oyun bunu ilk girişte yapıyorsa, sorun başka bir şey olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.