RX 6600 önerisi

Tasarım olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alabilirsiniz. Marka olarak ise MSI.
Hocam marka olarak baktığımız da zaten MSI seçerdim ama kullanan arkadaşlar varsa ısınma değerlerini ve modellerin kalitesini söyleyebilirse çok güzel olur zamlanmadan almak istiyorum.
MSI Mech 2X vs Acrock Challenger

ASUS RX 6600 alın bence hocam, YouTube'da sıcaklık farklarına bakabilirsiniz.

Not: Almayın hocam 6000'den 7000 TL olmuş.

Normalde RX 6650 XT alacaktım bu hafta fakat 2 gün önceki fiyatlardan eser yok şimdi :(. 7.5k olmuş bende 6600 almaya karar verdim.

Şu anda Sapphire Pulse modeli de 5650TL.
Ondan daha iyi soğutması olan modeller ise;
ASRock Challenger 6400TL
MSI Mech 2X 6400TL
Gigabyte Eagle 6800TL(değmez bence)

Benim aklımda ASRock'ya da MSI var çünkü o kadar para veriyorum bari daha kalileti ve serin olsun isterim. Ama aradaki farka değer mi? Değer ise ASRock mu MSI mı? Bir de Banayeni güvenilir bir site mi?
Aralarından en iyisi Gigabyte Eagle modeli fakat bu kadar fiyat farkına değmez o yüzden MSI almanızı önerebilirim.

ASUS RX 6600 alın bence hocam, YouTube'da sıcaklık farklarına bakabilirsiniz.

Not: Almayın hocam 6000'den 7000 TL olmuş.
Hocam evet asus 7.4k falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Aralarından en iyisi Gigabyte Eagle modeli fakat bu kadar fiyat farkına değmez o yüzden MSI almanızı önerebilirim.
400 lira daha pahalı hocam bence de değmez. Hocam MSI Armor ile karıstırmıyorsunuzdur umarım o 12K benim alacağım ise MSI Mech 2X.

Hocam evet ASUS 7.4K falandı yanlış hatırlamıyorsam.

400 lira daha pahalı hocam bence de değmez. Hocam MSI Armor ile karıstırmıyorsunuzdur umarım o 12K benim alacağım ise MSI Mech 2X.

Hocam ne olur alın artık 10k olacak fmsdlknfsdşlfnsdl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı